Energielabels Energielabel check

Doe een energielabel check

Ontdek in welke klasse jouw woning of bedrijfspand valt met een energielabel check. Hoppenbrouwers Techniek inventariseert en levert vervolgens een adviesrapport op maat. Optimaliseer daarmee de huidige klasse. Ook berekenen en geven wij een energielabel af.

Adviesrapport op maat

Ga doelgericht aan de slag met energiebeheersing en weet welke aanpassingen nodig zijn om het label te verhogen. Je ontvangt met de energielabel check een adviesrapport met daarin de meest haalbare oplossingen voor besparingsmogelijkheden. Ook leveren wij prijsindicaties en berekenen wij de Return on Investment. Zo kun je snel van start gaan.

Energielabelklasse

De hoogste klasse voor utiliteitsbouw is A++++. Het minst energiezuinig is G. Welk energielabel een pand draagt, is afhankelijk van de hoeveelheid fossiele energie die gebruikt wordt. Denk aan de verwarming, ventilatie, verlichting of verwarmd water.

Energielabel vanaf 2023 verplicht

Vanaf 1 januari 2023 wordt een A, B of C energielabel voor alle kantoren verplicht. Bekijk op deze website of het pand daaraan voldoet. Wanneer dat niet het geval is en het kantoor groter is dan 100 m2, moet je actie ondernemen. Dit doe je niet alleen, maar met Hoppenbrouwers. Wij helpen je op alle fronten: van inventarisatie, advies, uitvoering tot het afgeven van een vernieuwd label.