Industrie

In sectoren waar processen voortdurend op maximale capaciteit draaien, is er geen ruimte voor stilstand. In de industrie ligt de nadruk op het streven naar maximale efficiëntie en ononderbroken productie terwijl je blijft ontwikkelen. Toekomstbestendig blijven groeien zonder onderbrekingen.

Neem contact op met specialist

Eén partij voor alle technische vraagstukken

Een bedrijf zet niet zomaar zijn processen stil. Daar gaat een zorgvuldige planning aan vooraf waar meerdere partijen hun deel aan bijdragen. Bij Hoppenbrouwers zijn uiteenlopende technische oplossingen gebundeld, waardoor jij met één partner schakelt en processen eenmalig stilzet. Zo installeren wij duurzame installaties als zonnepanelen. Creëren wij een veilige werkomgeving met onze beveiligingssystemen. Ontwikkelen wij industriële automatiseringsoplossingen en voeren we diverse elektrotechnische werkzaamheden uit.

Bekijk onze oplossingen

Innovatieve system integrator

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren maar ook onderhouden de totale technische oplossing.

Business partner

Van idee tot uitvoering. Wanneer jouw bedrijf of wensen veranderen, staan wij klaar!

Slimme projectmanager

Wij treden op als projectmanager die de planning, kwaliteit en het budget bewaakt.

Kwekerij Moors

Innovatie in de tuinbouw

Een professioneel familiebedrijf dat op drie locaties in Asten en Someren kleurrijke paprika’s teelt in kassen. Sinds december 2020 kon de gaskraan van het kassencomplex dicht, het draait namelijk op een nieuwe duurzame, houtgestookte biomassacentrale. Heel innovatief in de tuinbouw.

Bekijk het project

Heb je een vraag?

Neem contact met Niels op.
Hij denkt graag met je mee.

Stel je vraag

Niels van Kuijk

Commercieel adviseur06-22917533

Succesvol samenwerken

Zijn er andere partners waar wij mee moeten samenwerken? Wij zijn gewend in teamverband het beste resultaat te boeken en samen te zorgen voor een voorspoedig projectverloop. Soms moeten we daarvoor de leidersrol pakken. Met goed projectmanagement stevenen wij af op succes. Zo hebben we succesvol een productierobot gerealiseerd voor AMI, maar dachten we ook mee met het duurzaamheidsvraagstuk van Scania.

Samen zorgen wij ervoor dat deadlines worden gehaald en jouw systemen weer snel in bedrijf zijn. Ook wanneer jouw bedrijf of wensen veranderen, staan wij klaar. Wij zijn namelijk jouw business partner. En kloppen dan ook regelmatig aan om toekomstplannen te bespreken om vervolgens te adviseren over de stappen die we moeten ondernemen. Zet met Hoppenbrouwers een fijne sparringpartner aan je zijde.

Ontvang onze nieuwsbrief