Ziekenhuizen

In ziekenhuizen staan patiënten op de eerste plaats. Dat begrijpen wij,  daarom ontzorgen wij de zorg met technische oplossingen. Installaties die niet alleen perfect moeten werken, maar ook het werk makkelijker en zorgelozer maken.

Neem contact op met specialist

De zorg ontzorgen met techniek

Wij begrijpen als geen ander dat alles binnen de gezondheidszorg en ziekenhuizen in het teken staat van mensen. Continuïteit en veiligheid zijn binnen de branche van groot belang en vragen om een flexibele en specifieke aanpak van technische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen deze branche, van klein onderhoud tot grootschalige projecten. Van de realisatie van de installaties tot onderhoud, inspectie en reparaties hieraan. Wij staan 24/7 voor je klaar en gaan voor ieder vraagstuk op zoek naar een passende oplossing.

Dit doen wij ook op het gebied van beveiliging, duurzame energie en inspecties. Onze medewerkers weten de weg in ziekenhuizen en zijn op de hoogte van de regels. Vanzelfsprekend zorgen we er daarbij voor dat patiënten, medewerkers en bezoekers zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervinden en dat de zorg gewoon door kan gaan.

Bekijk onze oplossingen

Storingsdienst

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Ook buiten kantoortijden.

Vast aanspreekpunt

Een aanspreekpunt voor jouw project. Onze bevlogen teams zijn goed op elkaar ingespeeld.

Certificering

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Voor alle installaties beschikken wij over erkende certificeringen

Rigoureuze verbouwing

Dialyseafdeling Rijnstate

Binnen acht maanden onderging de dialyseafdeling van het topklinische Rijnstate ziekenhuis in Arnhem een ingrijpende renovatie. Hoppenbrouwers Techniek had gedurende deze verbouwing de verantwoordelijkheid over de elektrotechnische, werktuigbouwkundige, en sprinklerinstallaties. Er was een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen en het Rijnstate Ziekenhuis om snel en doeltreffend te handelen, zodat de zorg ongehinderd kon doorgaan.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Marcel op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Marcel Hendrikx

Directeur Ziekenhuizen & Utiliteit06-21241715

Lean-werken in de zorg

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging, omdat bouwtijden hierdoor worden verkort. Het werken volgens de LEAN-methode levert hieraan een positieve bijdrage. Het bieden van toegevoegde waarde, bedrijfszekerheid en het leveren van kwaliteit is onderdeel van onze visie binnen het projectteam. We zijn gericht op samenwerking waarbij een lange termijnrelatie het resultaat moet zijn.

In acht maanden tijd is de dialyseafdeling van topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem rigoureus verbouwd. Hoppenbrouwers was tijdens deze verbouwing verantwoordelijk voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties. Met hulp van een Lean planning lukte het om de strakke deadline te halen.

Ontvang onze nieuwsbrief