Particuliere reviews

Wij zijn er trots op onze klantbeoordelingen te verzamelen via Kiyoh, een toonaangevend platform dat authenticiteit en transparantie waarborgt. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en door het gebruik van Kiyoh krijgen wij direct inzicht in jouw ervaringen en feedback. Deze inzichten stellen ons in staat om onze dienstverlening continu te verbeteren en aan jouw verwachtingen te voldoen. Samen bouwen we aan een transparante en betrouwbare ervaring.

Hier vind je meer informatie over Kiyoh als consument.

Dit zeggen onze klanten

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Op Kiyoh beoordelen klanten ons over onze service, montage en dienstverlening.

10

Zeer tevreden

Duidelijke communicatie, door hoppenbrouwers. Vh inplannen van een afspraak voor het inmeten en adviseren, tot de opdracht voor de installatie door de buitendienst. Ik werd vakkundig te woord gestaan. En door de buitendienst werd onze airco professioneel geïnstalleerd. Kortom, een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een airco.

Erwin Ruhe

10

van begin tot oplevering prettig om met het bedrijf te werken

op de maandagmorgen krijg je netjes een mail dat het iets later gaat worden. Aangekomen zijn de mensen aan het werken, het dreigt een probleem over de gasleiding, iets te veel terugloop. monteurs hebben samen met mij naar een oplossing gekeken en mee opgelost. tijdens de werkzaam heden krijgt een monteur een vervelend incident waarbij de duim gehecht moet worden bij de Arts, ik vond het mij taak om even mee te helpen door met haar naar de dokter te gaan. tevens kroop bij mij het gevoel dat deze werkzaamheden aan de verwarming deze dag niet meer zou lukken. na ongeveer anderhalf uur waren we terug en zag tot mijn verbazing dat er mensen op getrommeld waren die volop aan het meewerken zijn, enkele uren later draait de verwarming, is alles netjes opgeruimd en is het klaar. we waren en zijn dik tevreden. ik heb mijn buurman nog laten kijken naar de verwarming ect, inmiddels heeft hij sinds vorige week een verwarming van hoppenbrouwers laten hangen.

Mari van Heumen

10

Vakmensen

De nieuwe ketel is geplaatst. En zeer netjes gewerkt. Ben ZEER tevreden .alles was netjes opgeruimd en goed uitgelegd.en zeer netjes personeel .zowel aan de telefoon als op de werkvloer.

Joop Schonenberg

10

Vakkundige installatie en service

Onlangs hebben wij onze cv-ketel laten vervangen door Hoppenbrouwers en dat hebben ze uitstekend gedaan. De afspraak stond op donderdag maar op dinsdag belde ze al op of het uitkwam dat ze vandaag al kwamen, er was namenlijk een afspraak tussenuit gevallen. Natuurlijk, geen enkel probleem....waar maak je dat tegenwoordig nog mee. Het zijn professionele en vriendelijke monteurs waarvan we duidelijke uitleg kregen over de ketel, de thermostaat en hoe de app werkt. De app werd zelfs door hen geïnstalleerd. Oude ketel en afval werd door hen buiten op de stoep gezet en later netjes opgehaald. Wij zijn zeer tevreden over jullie service zowel aan de telefoon als bij het plaatsen van de ketel, wij bevelen jullie van harte aan. Nogmaals bedankt voor de goede service!

John Canjels

9

Snel en netjes geïnstalleerd

Twee kundige en vriendelijke installateurs hebben de ketel, in de garage, prima geplaatst en uitleg gegeven over de bediening. De oude ketel werd opgehaald en de rommel opgeruimd. Ketel en thermostaat werken prima en het gasverbruik is lager dan bij de oude installatie.

Henk van der Made

10

Prima!

Ze waren voor de installatie keurig op tijd. Het ging super snel en alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Daarna nog uitleg gehad van de app, voor het instellen van de verwarming. Alles werkt ook prima!

Conny van Sprangers

8

Prima

Alles klopte. Prijs ok; installatie heel goed en aardige mensen. Had ook niet anders verwacht. Hebben een aantal jaren geleden ook zonnepanelen geplaatst!

Sjoerd Raemakers

9

Monteurs en installatie zeer goed

Mijn ervaring is in zo verre goed met de afspraken en monteurs en installatie, maar op offerte afdeling zitten enkele mensen die nog naar mijn inziens veel moeten leren over de producten die u verkoopt, loopt niet vloeiend.

Harry van Lieshout

9

Meer dan dik tevreden. Zeker aan te bevelen.

Als eerder vermeld dik tevreden, keurige en zeer attente monteurs.

Thea Sandbergen

10

Goede voorlichting tegen een goede prijs

Na informatie te hebben ontvangen over een cv ketel en een goede totaalprijs , ben ik in zee gestapt met deze firma. Op een afgesproken datum kwamen er 2 monteurs die eerst dd oude cv ketel gedemonteerd hebben en daarna een nieuwe cv ketel gemonteerd hebben. Alles netjes afgewerkt en de oude cv ketel werd meteen op gehaald. Na een uitleg van de monteurs zijn deze vertrokken en mochten er nog vragen zijn of problemen , kon ik altijd contact op nemen met hoppenbrouwers

Bruno Spijker

10

Goed bedrijf

Onlangs hebben wij onze cv-ketel laten plaatsen door Hoppenbrouwers en dat is zeer goed bevallen. Professionele en vriendelijke monteurs waarvan we duidelijke uitleg kregen over de ketel en bijbehorende thermostaat en app. Oude ketel en afval werden netjes bij elkaar verzameld en opgehaald, dus daar hadden wij geen omkijken naar, wel zo fijn.

Cor Verschuur

10

Goed advies en prima service

Onze 22 jaar oude cv-ketel moest nodig vervangen worden. Wij hebben ons daar eerst bij Hoppenbrouwers over laten adviseren en daarna via hun website de bestelling geplaatst. De installatie kon al na 10 dagen plaatsvinden en is naar behoren uitgevoerd. Hoppenbrouwers is goed bereikbaar en reageert snel. Als er iets is wordt het snel opgelost. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

Marc Luijten

10

Geweldige installatie

De heren zijn heel professioneel en menselijk. Hebben 0 last gehad van de installatie. Erna een uitleg gekregen hoe alles werkt en hoe ik moet bijvullen. Ik zou ze bij iedereen aanraden.

Mario Huijs

10

Gekregen wat werd beloofd!

Prima, eerlijk en reeel advies gekregen. Op afgesproken dag waren de monteurs op tijd aanwezig. Nette mensen die vakbekwaam waren. Oude ketel netjes volgens afspraak dezelfde dag nog opgehaald. De kou komt er langzaam aan maar ben dus prima voorbereid. Aanrader dus voor twijfelaars !

Gerard van Druten

9

Fijne service

Duidelijke offerte en alles kon snel geregeld worden. De monteurs hebben heel erg netjes gewerkt en gaven goede uitleg. De installatie werkt prima. Heel tevreden.

Herman van Baardewijk

9

Doen wat ze beloven!

Zeer snel geholpen met een nieuwe Intergas ketel , nadat de oude niet meer te repareren was ! Adequaat, goede afspraken , naar mijn idee perfect gewerkt ! Heel tevreden dus !

Dick van der Kooij

10

Deskundig en betrouwbaar

Andere leverancier te dunne buizen gebruik waardoor er nog iets rammelt in de cv buizen Hoppenbrouwers kan hier niets meer aan doen.

Theo Brekelmans

9

Alles in enkele dagen besproken én geïnstalleerd, in de zomervakantie!

Ketel stuk in de zomervakantie geeft stress. Maar door HBT prima opgepakt, mogelijkheden besproken en volledig meegedacht om ons probleem om te lossen en de ketel toch binnen enkele dagen vervangen te krijgen. Prettige communicatie, korte lijnen, oplossingsgerichte service en zeer vakkundige en nette monteurs.

Marcel Robben