Particulier

Je ziet het misschien niet, maar techniek is overal. Het maakt onze leefomgeving comfortabeler, veiliger, schoner en duurzamer.
Benieuwd naar onze mogelijkheden? We helpen je graag verder.

Huis verbouwen of bouwen met Hoppenbrouwers

Wanneer jij droomt over de inrichting van de nieuwe badkamer, denken wij mee over de ideale cv-ketel. En terwijl jij de tuin voorbereidt op de zomer, plaatsen wij de nieuwe airconditioning in de woonkamer. Wij zijn er om jou te begeleiden en adviseren. Zo dragen wij bij aan een zorgeloze verbouwing of bouw van jouw huis.

Altijd een oplossing op maat

Waar de ene huiseigenaar zijn jaren 30 woning verbouwt, laat de ander het ontwerp van zijn droomhuis tot leven komen in een nieuwbouwproject. Sommigen zoeken naar manieren om te verduurzamen. Anderen naar manieren om te verkoelen. Het maakt bij ons niet uit met welke technische vraag jij komt. Wij hebben altijd een oplossing op maat, zijn eerlijk over de beste mogelijkheden en leveren kwaliteit.

Hoppenbrouwers particulieren

Alles voor een comfortabel thuis

Altijd genieten van een comfortabel, warm thuis? Wij helpen je. Techniek die je woonbeleving met elke ontwikkeling, aangenamer, comfortabeler en veiliger maakt.

Huis verbouwen betekent snel schakelen

Bij het bouwen en het verbouwen van een huis, wil jij snel schakelen. En het liefst met één partij. Onze adviseur komt tijdig langs en plant de werkzaamheden zo snel mogelijk in. Voor vragen kun je altijd bij hem terecht. Maar grote kans dat je hem al eerder aan de lijn hebt, want hij brengt je graag op de hoogte van de voortgang.

Omdat Hoppenbrouwers meerdere specialismes heeft, ben jij ook met andere oplossingen geholpen. Ook wanneer jij op het laatste moment besluit toch een nieuwe cv-ketel erin te zetten. De adviseur neemt weer contact met je op en plant, zoals je ondertussen gewend bent, de werkzaamheden weer snel in.

Hoppenbrouwers Techniek helpt met het verbouwen of bouwen van jouw huis.  

http://Hoppenbrouwers%20Techniek%20verzorgt%20airco's%20voor%20bij%20jou%20thuis

Onze producten

Bij Hoppenbrouwers vind je alle technische oplossingen voor thuis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons brede scala aan producten waaronder: zonnepanelen, cv-ketels, warmtepompen en nog veel meer. Onze specialisten helpen jou graag verder!

Voltooide projecten

Wil jij jouw woning verduurzamen? Of denk je aan het praktische van een uitgebreid domoticasysteem? Wij hebben al verschillende woningen mogen voorzien van onze installaties. Nieuwsgierig geworden? Onze vakmensen leveren kwaliteit, en dat laten wij graag zien.

Het laatste nieuws

Praktijkschool geopend bij Hoppenbrouwers Utrecht

Murat Ersoy opende samen met vestigingsleider Mark Rensel de nieuwe praktijkschool in Utrecht. Hier kunnen jongeren en zij-instromers leren en werken combineren voor een baan in de techniek. Dit...

RTP Elekrotechniek gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Afferden

Vanaf 31 oktober gaat RTP Elektrotechniek uit Afferden verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek.

Hoppenbrouwers bouwt mee aan heropbouw van afgebrand landhuis van Ewald Marggraff in Vught

Met de heropbouw van landhuis Zionsburg gaat een ambitieus project van start. Op 7 december 2003 ontstond er een grote en verwoestende brand in het landhuis waarbij de oorspronkelijke...

Ondernemersnetwerk VNO-NCW Brabant Zeeland te gast in Udenhout voor innoverende (netwerk)ontbijtsessie

Het ondernemersnetwerk VNO-NCW Brabant Zeeland is te gast bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout voor de inspirerende ontbijtsessie “Captains of Innovation”.

Hoppenbrouwers sluit zich aan bij Paris Proof Commitment

Hoppenbrouwers ondertekent het Paris Proof Commitment van de Dutch Green Building Council, om de duurzame ambitie extra kracht bij te zetten.

Hoppenbrouwers breidt uit met Raad van Commissarissen

We kijken verder naar de toekomst. En hiervoor is goed bestuur essentieel. Dit maakt het dat Hoppenbrouwers is gestart met het inrichten van haar Raad van Commissarissen.

Praktijkschool vestiging Goedereede geopend

Onze vijftiende praktijkschool is vrijdag 16 september officieel geopend door wethouder Berend Jan Bruggeman.

Hoppenbrouwers deelt unieke strijd met cyberaanval in boek ‘Hack’

Met trots lanceren wij ons boek ‘Hack’ waarin onze ervaringen worden gedeeld om bedrijven bewust te maken van de impact van een cyberaanval. Henny de Haas, Algemeen directeur, zegt:...

Stage Kick-Off Event: kennismaken met Hoppenbrouwers en met elkaar

Nieuwe medewerkers krijgen bij Hoppenbrouwers vanzelfsprekend een warm welkom. Maandag 5 september 2022 verwelkomen we 53 nieuwe stagiaires tijdens het Stage Kick-Off Event.

Nieuwe werken bij-website vergemakkelijkt solliciteren

Met trots lanceren wij onze nieuwe werken bij-website werkenbijhoppenbrouwers.nl. Hier kunnen studenten, omscholers en vakmensen zelf kiezen welke vorm van communicatie zij prettig vinden om in contact te treden...

Kennissessie en boekpresentatie

Op 14 september 2022 organiseren we een kennissessie en de presentatie van ons boek ‘Hack’. Met interessante tafelgasten bieden we een inhoudelijk en interactief programma over de wereld van...

Kievit Warmte verder als Hoppenbrouwers Techniek Middelharnis

Vanaf 1 juli gaat Kievit Warmte B.V. uit Middelharnis, verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. In april 2022 is het installatiebedrijf al aangesloten bij Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een...