Particulier Particulier

Huis verbouwen of bouwen met Hoppenbrouwers

Wanneer jij droomt over de inrichting van de nieuwe badkamer, denken wij mee over de ideale cv-ketel. En terwijl jij de tuin voorbereidt op de zomer, plaatsen wij de nieuwe airconditioning in de woonkamer. Wij zijn er om jou te begeleiden en adviseren. Zo dragen wij bij aan een zorgeloze verbouwing of bouw van jouw huis 

Altijd een oplossing op maat

Waar de ene huiseigenaar zijn jaren 30 woning verbouwt, laat de ander het ontwerp van zijn droomhuis tot leven komen in een nieuwbouwproject. Sommigen zoeken naar manieren om te verduurzamen. Anderen naar manieren om te verkoelen. Het maakt bij ons niet uit met welke technische vraag jij komt. Wij hebben altijd een oplossing op maat, zijn eerlijk over de beste mogelijkheden en leveren kwaliteit.

Waar kunnen wij mee helpen?

Onze producten

Bij Hoppenbrouwers vind je alle technische oplossingen voor thuis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons brede scala aan producten waaronder: zonnepanelen, cv-ketels, warmtepompen en nog veel meer. Onze specialisten helpen jou graag verder!

Hoppenbrouwers Techniek verzorgt airco's voor bij jou thuis

Voltooide projecten

Wil jij jouw woning verduurzamen? Of denk je aan het praktische van een uitgebreid domoticasysteem? Wij hebben al verschillende woningen mogen voorzien van onze installaties. Nieuwsgierig geworden? Onze vakmensen leveren kwaliteit, en dat laten wij graag zien.