Kantoorpanden

Omdat mensen een kantoor dagelijks binnenstappen, is dit dé plek waar er niets zo belangrijk is als een prettige werkomgeving waar je goed kunt samenwerken. Dit verhoogt het werkgeluk en de productiviteit van de medewerkers.

Neem contact op met specialist

Fijne werkomgeving, meer werkgeluk

Een kantoor is een dynamische omgeving waar veel gebeurt. Afgelopen jaar werkten er twintig man, het volgende jaar lopen er honderd medewerkers rond. Het ene moment werkt iedereen in aparte ruimtes, het andere moment zitten complete afdelingen in een kantoortuin bij elkaar. Eén aspect dat onveranderd blijft, een comfortabele en veilige werkomgeving. Om dat te kunnen realiseren, moeten kantoorinstallaties met het bedrijf meebewegen. Als business partner blijven wij met je in contact. Verandert de situatie in het kantoor? Dan toetsen wij de bestaande installaties aan de wet- en regelgeving en aan de wensen van de gebruikers. Wij voeren aanpassingen in samenspraak door. Zo zorg jij continu voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

Bekijk onze oplossingen

Alles onder één dak

Alle oplossingen hebben wij in huis. Van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot beveiliging en technisch beheer.

Business partner

We denken met je mee voor de lange termijn, en adviseren op basis van wet- en regelgeving.

Specialistische kennis

Onze specialistische teams installeren al jaren en weten precies wat nodig is.

Een circulaire visie

Bouwbedrijf Hercuton

Bouwen met een circulaire visie voor de toekomst is een missie waar we vol enthousiasme aan bijdragen. We waren verheugd met het verzoek van bouwbedrijf Hercuton om samen te werken aan de realisatie van een vooruitstrevend kantoorpand dat de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid nastreeft.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Erwin op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Erwin Delauw

Commercieel adviseur Kantoren

Installaties voor een fijne werkomgeving

Wij voorzien al jaren panden van kantoorinstallaties. Zo weten wij als geen ander dat de gebruikers van het pand voorop staan. Door de juiste vragen te stellen, halen wij de behoeftes boven water. Op die manier creëren wij een aangenaam binnenklimaat en een veilige werkomgeving voor iedereen. Een prettig binnenklimaat definieert iedere collega op een andere manier. Dat maakt het creëren van een aangename werkomgeving lastig, maar zeker niet onmogelijk. Wij gaan met gebruikers in gesprek en achterhalen de oorzaken van het probleem. Zo vinden wij altijd een oplossing.

Al meer dan honderd jaar begeven wij ons in de wereld van techniek. Jij praat daarom met een partner die jouw belangen als geen ander kent. Met onze expertise zorgen wij altijd voor daadkrachtige oplossingen. Eén van deze oplossingen is het gloednieuwe kantoorpand van autobedrijf Van Mossel, het is een mooi architectonisch hoogstandje geworden en toegerust met de beste techniek.

Ontvang onze nieuwsbrief