Pers Pers

Pers en communicatie

Hoppenbrouwers Techniek maakt bewuste keuzes wanneer het gaat om communicatie uitingen. We zijn daarin open, eerlijk en volledig. Onze klanten en medewerkers verwachten dat we transparant zijn en dat we helder communiceren over onze dienstverlening. Ook voor de media zijn we transparant. Via persberichten, aankondigingen en interviews laten we zien waar we als organisatie voor staan en wat van ons verwacht mag worden. Wij hebben een proactief en open persbeleid. Wij verwachten dat journalisten zorgvuldig met de belangen van onze medewerkers om gaan.

Fotograferen en filmen

Opname maken in of op het terrein van onze vestigingen? Dit kan en mag uitsluitend met toestemming van Hoppenbrouwers Techniek. Schakel van tevoren met de afdeling Communicatie via 013-5117227. Wij waarborgen hiermee de privacy en integriteit van onze medewerkers en bezoekers.

Persberichten

Bekijk ons overzicht met reeds verschenen persberichten over Hoppenbrouwers Techniek. Wil je graag op de verzendlijst van onze persberichten geplaatst worden? Stuur dan een e-mail naar pers@hoppenbrouwers.nl

Woordvoerder

Voor persvragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met onze teamleider Communicatie Antoinette Boleij.

Media toolkit

Wij willen de media zo goed mogelijk faciliteren in hun werkzaamheden. Daarom heeft Hoppenbrouwers Techniek diverse bestanden en beeldmaterialen voor journalisten en andere geïnteresseerden ter beschikking. Voor te gebruiken beeldmateriaal kun je ons mailen op pers@hoppenbrouwers.nl

Antoinette Boleij

Antoinette Boleij

Teamleider Communicatie

Mobiel: 06-13146749

Sponsorbeleid

Hoppenbrouwers krijgt dagelijks vele verzoeken tot sponsoring. Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We maken bewuste keuzes als het gaat om sponsoring. We ondersteunen bij voorkeur (sport) activiteiten, projecten of evenementen die in directe relatie staan tot onze activiteiten in de techniek. Dit doen we bij voorkeur voor een langere periode.

Evenementen of initiatieven die niet voor sponsoring in aanmerking komen:

  • Feesten
  • Studiereizen
  • Studentenverenigingen
  • Carnavalsverenigingen
  • Individuele projecten
  • Politieke of religieuze projecten
  • Evenement of initiatief is bedoeld om geld te verdienen (tenzij het voor een goed doel bestemd is)