Actievoorwaarden

Algemene Actievoorwaarden

Voor onze kortingen en kortingscodes zijn de algemene actievoorwaarden van toepassing.

Lees de algemene actievoorwaarden

€250,- korting op cv-ketels in april

Van 1 april 2024 t/m 30 april 2024 ontvang je €250,- korting op alle type cv-ketels. Bekijk de actievoorwaarden.

Win actie social media actievoorwaarden

Voordat je aan de actie meedoet
Als je meedoet aan de actie ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze even door zodat je je makkelijk aan de regels kunt houden. Wij houden ons ook aan deze actievoorwaarden én aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Deelname
1. Je kunt deelnemen aan de actie als je in Nederland of België woont. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan een wettelijke vertegenwoordiger.
2. Looptijd actie: De winactie loopt van 14 december tot 20 december. Op 20 december sluit de actie en sturen we de winnaar een privé bericht.
3. Om deel te nemen aan de actie like je ons bericht, tag je iemand in de comments en volg je het Hoppenbrouwers account op Instagram of Facebook.
4. Om deel te nemen moet je Facebook en Instagram profiel moeten we jou een direct message kunnen sturen.
5. Medewerkers van Hoppenbrouwers zijn uitgesloten van deelname op social media.

Prijzen en trekking
1. Na de trekking wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar(s) via social media. De winnaar dient een privébericht te sturen met zijn of haar contactgegevens.
2. De prijs wordt uitgereikt aan de winnaar, op een van onze vestigingen of per post.
3. De winnaar stemt toe dat er bij de prijsuitreiking foto’s gemaakt worden en dat deze gedeeld worden op de social kanalen van Hoppenbrouwers.

Aansprakelijkheid
1. Deze actie wordt georganiseerd door Hoppenbrouwers Techniek B.V.
2. Als je naar aanleiding van deze actie iets onderneemt of doet, ben je zelf verantwoordelijk voor je daden.
3. Klopt er iets niet aan de actie, voorwaarden of prijzen? Dan passen we dit gelijk voor je aan. Aan eventuele druk- of tikfouten kun je geen rechten ontlenen.

Privacy
1. Door deel te nemen aan deze actie op social media geef je toestemming dat wij jouw reactie openbaar maken voor onze volgers.
2. Win je een prijs met deze actie, dan reageren wij op jouw bericht en laten we weten wanneer en bij welke vestiging je de prijs kunt ophalen.