ACTIEVOORWAARDEN

Voordat je aan de actie meedoet
Als je meedoet aan de actie ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze even door zodat je je makkelijk aan de regels kunt houden. Wij houden ons ook aan deze actievoorwaarden én aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Deelname
1. Je kunt deelnemen aan de actie als je in Nederland of België woont. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan een wettelijke vertegenwoordiger.
2. De actie loopt van 18 t/m 22 november 2020. Winnaars krijgen uiterlijk 1 december bericht op hun reactie via social media.
3. Medewerkers van Hoppenbrouwers zijn uitgesloten van deelname op social media.

Prijzen en trekking
1. Na de trekking wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar(s) via social media. De winnaar dient een privébericht te sturen naar de bedrijfspagina met zijn of haar mailadres.
2. De tickets worden per mail verzonden via CM guest manager.
3. De kaartjes zijn te gebruiken tot 3 januari 2021.

Aansprakelijkheid
1. Deze actie wordt georganiseerd door Hoppenbrouwers Techniek B.V.
2. Als je naar aanleiding van deze actie iets onderneemt of doet, ben je zelf verantwoordelijk voor je daden.
3. Klopt er iets niet aan de actie, voorwaarden of prijzen? Dan passen we dit gelijk voor je aan. Aan eventuele druk- of tikfouten kun je geen rechten ontlenen.

Privacy
1. Door deel te nemen aan deze actie op social media geef je toestemming dat wij jouw reactie openbaar is voor onze volgers.
2. Win je een prijs met deze actie, dan reageren wij op jouw bericht en vragen we je een privébericht te sturen met jouw e-mailadres.
3. Jouw e-mailadres zullen we enkel gebruiken voor het toesturen van de tickets.