ACTIEVOORWAARDEN

ACTIEVOORWAARDEN

Voordat je aan de actie meedoet
Als je meedoet aan de actie ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze even door zodat je je makkelijk aan de regels kunt houden. Wij houden ons ook aan deze actievoorwaarden én aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Deelname
1. Je kunt deelnemen aan de actie als je in Nederland of België woont. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan een wettelijke vertegenwoordiger.
2. Looptijd actie: De sprookjes winactie loopt van 19 januari 2022 tot 1 februari 2022. 1 februari sluit de actie en op 4 februari maken we de winnaar bekend.
3. Om deel te nemen aan de actie laat je in de comments achter hoe jij het sprookje afmaakt.
4. Om deel te nemen moet je Facebook en Instagram profiel moeten we jou een direct message kunnen sturen.
5. Medewerkers van Hoppenbrouwers zijn uitgesloten van deelname op social media.

Prijzen en trekking
1. Na de trekking wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar(s) via social media. De winnaar dient een privébericht te sturen met zijn of haar mailadres.
2. De prijs wordt, op een nader te bepalen datum, uitgereikt bij een Hoppenbrouwers vestiging.
3. De winnaar stemt toe dat er bij de prijsuitreiking foto’s gemaakt worden en dat deze gedeeld worden op de social kanalen van Hoppenbrouwers.

Aansprakelijkheid
1. Deze actie wordt georganiseerd door Hoppenbrouwers Techniek B.V.
2. Als je naar aanleiding van deze actie iets onderneemt of doet, ben je zelf verantwoordelijk voor je daden.
3. Klopt er iets niet aan de actie, voorwaarden of prijzen? Dan passen we dit gelijk voor je aan. Aan eventuele druk- of tikfouten kun je geen rechten ontlenen.

Privacy
1. Door deel te nemen aan deze actie op social media geef je toestemming dat wij jouw reactie openbaar maken voor onze volgers.
2. Win je een prijs met deze actie, dan reageren wij op jouw bericht en laten we weten wanneer en bij welke vestiging je de Eftelingcheque kunt ophalen.