ACTIEVOORWAARDEN

Voordat je aan de actie meedoet
Als je meedoet aan de actie ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze even door zodat je je makkelijk aan de regels kunt houden. Wij houden ons ook aan deze actievoorwaarden én aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

Deelname
1. Je kunt deelnemen aan de actie als je in Nederland of België woont. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan een wettelijke vertegenwoordiger.
2. De actie loopt van 20 t/m 27 november 2019. Winnaars krijgen uiterlijk 28 november bericht.
3. Medewerkers van Hoppenbrouwers zijn uitgesloten van deelname op social media. Zij kunnen meedoen aan de actie op intranet.

Prijzen en trekking
1. Na de trekking wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar(s) via het door jou opgegeven e-mailadres.
2. De tickets worden per mail verzonden via CM guest manager.
3. Nog even checken waarom je ook weer meedoet? De prijzen die je kunt winnen staan op  https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/actueel/winactie-nac-mvv/

  1. De kaarten zijn enkel voor de wedstrijd NAC-MVV op 29 november 2019 en zijn niet inwisselbaar voor een andere wedstrijd.

 

Aansprakelijkheid
1. Deze actie wordt georganiseerd door Hoppenbrouwers Techniek B.V.
2. Als je naar aanleiding van deze actie iets onderneemt of doet, ben je zelf verantwoordelijk voor je daden.
3. Klopt er iets niet aan de actie, voorwaarden of prijzen? Dan passen we dit gelijk voor je aan. Aan eventuele druk- of tikfouten kun je geen rechten ontlenen.

Privacy
1. Door deel te nemen aan deze actie geef je toestemming om het door jou opgegeven e-mailadres in ons systeem te bewaren en te gebruiken voor marketingdoeleinden.
2. Win je een prijs met deze actie, dan wordt jouw naam niet genoemd op onze Facebookpagina of website.