Bijdragen aan de wereld van morgen

Bijdragen aan de wereld van morgen

Markten

Waar techniek leeft

Jouw wensen en behoefte combineren met onze passie voor techniek. Zo verleggen we samen grenzen voor de beste duurzame technische oplossing. Want techniek is leven.

Bekijk de verschillende markten
Oplossingen

Onze kracht

Als technisch dienstverlener biedt Hoppenbrouwers integrale oplossingen. Samen ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren we technische installaties in gebouwen.

Onze oplossingen

Gedreven in duurzame oplossingen

Technologie is tegenwoordig van onschatbare waarde in ons dagelijks leven. Vanuit onze 100 jaar ervaring in totaalinstallatie hebben we de veranderingen in de tijd nauwlettend gevolgd en zijn we daarin meegegroeid. Onze vestigingen, verspreid over heel Nederland, zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties voor zowel bedrijven als gemeenschappen.

We hebben uitgebreide expertise opgebouwd in diverse sectoren, waaronder waterschappen, gezondheidszorg maar ook retail en woningbouw. Of het nu gaat om renovaties, onderhoud, duurzaamheidsprojecten of elektrotechniek, wij staan voor je klaar. Want technologie vormt een integraal onderdeel van ons bestaan. Van kleinschalige opdrachten voor het MKB tot veelomvattende nieuwbouw- en renovatieprojecten voor groot zakelijke bedrijven.

Markten

We zijn actief in verschillende marktsegmenten. We denken graag mee in de (her)ontwikkeling van nieuwbouw, renovatie, duurzame en procesoptimalisatie projecten.

Bekijk markten

Oplossingen

Als totaalinstallateur bieden we integrale oplossingen. Met een breed pakket aan technische disciplines ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren we onderstaande technische installaties in gebouwen en industrie.

Bekijk oplossingen

Kennisbank

Blijf op de hoogte met onze kennis artikelen. lees de laatste blogs, checklist of bekijk de verschillende beschikbare downloads. Deze artikelen zijn verdeeld over diverse actuele thema's.

Kennisbank

Milieurapportage

Welke impact hebben we samen op het milieu? Hoppenbrouwers biedt transparante rapportages over de milieu-impact, inclusief gedetailleerde milieurapporten per project over CO2-uitstoot en circulariteit.

Lees meer

Recente projecten

Samen optrekken en krachten bundelen voor een nieuwe distributiehal

Opdrachtgever
Roozen van Hoppe
Oplossingen
Beveiliging, Elektrotechniek, Sprinkler, Werktuigbouwkunde

Duurzame installaties en oplossingen voor Houtlab – Hercuton

Opdrachtgever
Houtlab Hercuton
Oplossingen
Duurzame energie, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

Hall of Fame vanaf nu creatieve én duurzame broedplaats

Opdrachtgever
Gemeente Tilburg
Oplossingen
Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Ontvang onze nieuwsbrief