Over ons

Over ons

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek. Onze 1850 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat.

Onze missie

Hoppenbrouwers zet medewerkers altijd op één. Om zo direct de beste partner te zijn voor klanten en scholen. Om dat te bereiken, zetten wij ons op diverse manieren in.

Lees meer over onze missie

Familiebedrijf

Hoppenbrouwers is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. We kijken vooruit en zijn koersvast. De familiewaarden en cultuur zijn diep verankerd in ons bedrijf.

Lees meer over ons familiebedrijf

Duurzaamheid

We spelen een belangrijke rol in de energietransitie en digitalisering. Met focus op duurzame energieopwekking, energiemanagement en energieverbruik.

Lees meer over duurzaamheid

Onze aanpak

Onze medewerkers staan altijd op één bij ons. Zij zijn voor ons een topprioriteit. Alle beslissingen die wij nemen, moeten daar absoluut aan bijdragen.

Lees meer over onze aanpak

Ons bestuur

Ons directieteam is een mix van zeer ervaren mensen die het DNA mede hebben gemaakt, in combinatie met nieuwe aanwas die elders hun sporen hebben verdiend.

Lees meer over ons bestuur

Erkenning

Ons inzetten voor medewerkers, klanten, maatschappelijke organisaties en de regio. Het voelt des te meer bijzonder wanneer deze inzet erkend wordt.

Lees meer over onze erkenningen

Henny de Haas

Henny de Haas, algemeen directeur, vertegenwoordigt de vierde generatie in ons familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar houden we vast aan dezelfde normen, waarden en tradities. In 2018 mocht Henny het Predicaat Koninklijk in ontvangst nemen. Ook zijn drie van zijn vier kinderen actief in het bedrijf.

Lees het verhaal van Henny

Jaarverslag

Het jaar 2023 stonden we voor de uitdaging van dynamische markontwikkelingen, waaronder de stijgende energie- en materiaalprijzen, onvoorspelbare levertijden en aanhoudende schaarste op de arbeidsmarkt. Ondanks deze uitdagingen hebben we een indrukwekkende groei behaald. Hierdoor hebben we het jaar afgesloten met een omzet van 350 miljoen.

Bekijk het jaarverslag

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Ontvang onze nieuwsbrief