Over ons Over ons

Over Hoppenbrouwers Techniek, jouw technisch dienstverlener

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek. Onze 1700 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen dat. Heel Nederland weet ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

Omdat techniek leven is

De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Techniek is steeds meer verweven in ons dagelijks leven. Met deze campagne wil de technisch dienstverlener haar toegevoegde waarde voor mens en maatschappij zichtbaar maken.

Historie

De allereerste elektrische huishoudelijke apparaten prijken nog maar net in het Nederlandse interieur wanneer Jan Beekmans kleine elektrotechnische klussen uitvoert in Udenhout en omstreken. Met een diploma Elektrotechniek op zak en een gezonde dosis gedrevenheid is het een kwestie van tijd voordat hij samen met zijn neef Willy Hoppenbrouwers een succesvolle technisch dienstverlener creëert.

Hoppenbrouwers Techniek is al sinds 1918 uw technisch specialist

Visie

Hoppenbrouwers zet medewerkers altijd op één. Om zo direct de beste partner te zijn voor klanten en scholen. Om dat te bereiken, zetten wij ons op meerdere manieren in. Zo motiveren wij onze medewerkers om te groeien en ontwikkelen, zijn wij business partner voor onze klanten en werken wij nauw samen met scholen. Met deze initiatieven zetten wij onze visie kracht bij.

Werkwijze

Zelfsturende teams zijn bij ons leidend. Gespecialiseerde disciplines nemen de leiding in het project en brengen de juiste mensen samen voor het beste en efficiëntste team. Het resultaat? Korte lijntjes over het project, efficiënte samenwerkingen en een autonome groei bij Hoppenbrouwers. We stimuleren groei en ondernemerschap bij onze medewerkers.

Veiligheid

Onze medewerkers staan op één en daarmee ook hun veiligheid. Een topprioriteit, als je het ons vraagt. Alle beslissingen die wij nemen, moeten daaraan bijdragen. Zo zijn er iedere maand informatieve presentaties over veiligheid. Zo zorgen wij ervoor dat onze medewerkers met een goed gevoel naar hun werk gaan. En dat is het allerbelangrijkste.

MVO

Met 22 vestigingen verspreid over Nederland voelen wij ons onderdeel van de maatschappij. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De jeugd is de toekomst. Daarom ondersteunt Hoppenbrouwers technische initiatieven en promoot techniek onder kinderen. Alles om culturele, maatschappelijke en sportactiviteiten te stimuleren. En kinderen te enthousiasmeren. Met een technische rand natuurlijk.

Jong technisch talent kan starten met een nieuw traject bij Hoppenbrouwers Techniek

Duurzaam

Wie Hoppenbrouwers zegt, zegt duurzaamheid. Al jaren innoveren wij op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en andere installaties die de levensduur van onze planeet verlengen. Duurzaamheid zit in de vezels van ons bedrijf. Geen wonder dat het ons doel is om de duurzaamste installateur van Nederland te zijn.

Erkenning

Dagelijks zetten wij alle zeilen bij om de ambities van onze medewerkers te laten uitkomen. Om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Om duurzamer en innovatiever te worden. Een prettige samenwerkingspartner voor scholen te zijn. En om Hoppenbrouwers nog meer te laten groeien. Voor onze inzet ontvingen wij meerdere onderscheidingen.