Leisure

Een dag om nooit te vergeten, dat is wat je jouw gasten wilt meegeven. Zorgeloos genieten in alle comfort en veiligheid. De techniek, buiten het zicht van jouw bezoekers, moet onverminderd doordraaien en toekomstbestendig zijn om optimaal te presteren.

Neem contact op met ons

Efficiënt en flexibel werken

Wij begrijpen dat je bezoekers of gasten geen last willen hebben van werkzaamheden en dat een korte doorlooptijd belangrijk is. Tijdens projecten werken we daarom volgens de LEAN-methode. Deze methode stelt de mensen centraal en dat zorgt voor een korte doorlooptijd en het besparen van kosten. We hebben genoeg mankracht in huis om seizoenspieken op te vangen en proberen zo flexibel mogelijk te zijn in onze werkzaamheden zodat gasten hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Daarnaast heb je altijd één vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf.

Bekijk onze oplossingen

Slimme projectmanager

Wij treden op als projectmanager die de planning, kwaliteit en het budget bewaakt

Flexibel werken

Als het tijdens openingstijden niet kan, komen we ervoor of erna.

Alles onder één dak

Alle oplossingen hebben wij in huis. Van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot beveiliging en technisch beheer.

Technische revolutie

Gasloos zwembad de waalslag

“Projectleider Jan Bakker benadrukt de unieke uitdaging van het ontwerpen en construeren van installaties in zwembaden. Ons team heeft de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de technische installaties in het nieuwe, gasloze zwembad de Waalslag in Tiel. Jan Bakker heeft eerder ook zijn expertise ingezet bij diverse andere zwembadprojecten.”

Bekijk het project

Heb je een vraag?

Neem contact met Paul op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Paul Zeelen

Commercieel manager06-15506997

Installaties binnen de recreatiebranche

Hoppenbrouwers voert al jaren werkzaamheden uit in de recreatie- en amusementsbranche. We zijn binnen deze sector werkzaam als huisinstallateur van de Efteling, maar ook bij bioscopen, theaters, zwembaden en schaatsbanen. We beheersen de techniek en hebben kennis van de normen die gelden voor attractietoestellen en openbare ruimtes. Daarnaast denken we met jou mee over de vraag hoe we de techniek buiten het zicht van jouw bezoekers kunnen houden. Wij begrijpen dat jouw bezoekers of gasten geen last willen hebben van werkzaamheden en dat een korte doorlooptijd belangrijk is.

We spreken de taal van onze klanten en door de intensieve samenwerking hebben we vaak aan een half woord genoeg. We leggen de lat hoog en vinden het belangrijk om continu te blijven verbeteren. Samen met onze klanten gaan we voor het hoogste niveau. Bij storingen aan de installaties staan onze installateurs 24 uur per dag voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief