Hoppenbrouwers Almelo

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 488 888

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Almelo

Op zoek naar een installatiebedrijf in Almelo? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en beveiliging. Wij zijn een echte totaalinstallateur en maken met onze slimme oplossingen gebouwen veiliger, comfortabeler, schoner én duurzamer.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zodat jouw installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Almelo zijn we altijd dichtbij. Dus heb je ergens snel hulp bij nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij hebben alle kennis in huis om technische uitdagingen slim op te lossen.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag met je mee over de beste oplossing.

Werktuigbouwkunde

Met onze werktuigbouwkundige installaties realiseren wij slimme oplossingen op maat om gebouwen duurzamer én comfortabeler te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze klimaatinstallaties, sanitairtechniek en gebouwbeheersystemen.

Beveiliging

Een alarmsysteem dat meteen afgaat bij een poging tot inbraak. Beveiligingscamera’s die alles vastleggen als er iets gebeurt. Of toegangspoortjes die onbevoegden buiten houden. Met onze moderne beveiligingssystemen- en technieken maken we jouw pand veilig.

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Almelo dat je kan helpen op het gebied van industriële automatisering of sprinklerinstallaties? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor samen met onze collega’s van een andere vestiging in de buurt.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsdirecteur Peter Valk
Hoppenbrouwers in Almelo

“Bij ons installatiebedrijf in Almelo werken we met 100 medewerkers, verdeeld over verschillende projectteams. Zo hebben we een team utiliteit werktuigbouwkunde, twee teams elektrotechniek, een team woningbouw, een team renovatie en een team beveiliging. Daarnaast hebben we nog een team voor kortlopende projecten, koudetechniek en technisch beheer. Ieder team richt zich op een bepaald type werk en daarin brengen we alle disciplines samen. Dat is handig voor de klant, want die heeft daardoor maar één aanspreekpunt.”

Langdurige relaties

“We werken veelal samen in een bouwteam. Dat betekent dat we in het voortraject al betrokken zijn en met alle partners meedenken over de beste aanpak. Daarbij ligt onze focus op het aangaan van een duurzame relatie met zowel klanten als partners. Door vaker met elkaar te werken leer je elkaar steeds beter kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Hoppenbrouwers is een landelijke speler, maar met onze lokale vestiging in Almelo, behouden wij ons Twentse DNA. We werken op een persoonlijke manier samen met de klant en onze medewerkers komen uit de buurt. Dat voelt vertrouwd.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Almelo met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Duurzame installaties voor
De Weemelanden in Vriezenveen

In opdracht van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) realiseerden wij voor zorglocatie De Weemelanden in Vriezenveen een innovatieve Flexheat-installatie. Dit variabel instelbare heetwatersysteem bestaat uit een boiler met zonnecollectoren en voorziet 80 douches en 60 wastafels in het complex op een duurzame manier van heet water. Als vaste partner helpen we TMZ ook om andere locaties energiezuiniger in te richten. Daarnaast verzorgen we het technisch beheer en onderhoud van alle installaties.

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsdirecteur Peter.

Peter Valk

Vestigingsdirecteur0546 488 888

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief