Food & Beverage

In de foodsector worden bedrijven steeds vaker geconfronteerd met grote uitdagingen. Er is toenemende druk op de winstmarges, wet- en regelgeving met betrekking tot duurzame productie wordt steeds strenger. Maar ook consumenten stellen steeds vaker vragen over kwaliteit en herkomst van producten. Dit vraagt om continu blijven innoveren.

Neem contact op met onze specialist

Technische innovatie in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie staan hygiëne en veiligheid centraal. Er worden hoge eisen aan de techniek gesteld. Door jarenlange ervaring in de Food & Beverage branche ontwerpt en bouwt Hoppenbrouwers installaties van hoge kwaliteit, specifiek voor de voedselbranche. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden, monitoren, testen en inbedrijfstellen van volledige installaties en bijhorende processen. Voor zowel nieuwe als bestaande installaties van voedselproducerende bedrijven.

Bekijk onze oplossingen

Kennispartner

Wij realiseren niet alleen jouw vraag, maar zijn een sparringpartner die proactief meedenkt.

Projectmanagement

Wij treden op als projectmanager die de planning, kwaliteit en het budget bewaakt.

Meer dan 100 jaar ervaring

Technische oplossingen voor Food & Beverage vereisen een partner die zich al jaren begeeft in de sector.

Aviko Rixona

Om je vingers bij af te likken

Aviko Rixona kwam bij ons met een duidelijke wens: Er moest een aardappel ontvangst- en schilinstallatie ontwikkeld worden ter uitbreiding op de bestaande fabriek in Oostrum. Wij werden gevraagd om het industriële automatiseringsgedeelte voor onze rekening te nemen. En dat deden met veel succes!

Bekijk het project

Heb je een vraag?

Neem contact met Loet op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Loet Pessers

Sectorspecialist Food & Beverage06-83526377

Optimaliseren wanneer het jou uitkomt

Een complete productielijn aanleggen of optimaliseren om meer efficiëntie en snelheid te bereiken? Een verouderde PLC migreren voor een nieuwe met het hoogste niveau van cybersecurity? Of het koppelen van de nieuwe reinigingsinstallatie aan de bestaande besturing voor een soepelere workflow? Wij realiseren slimme innovatieve technische toepassingen om het productieproces aan te passen en te verbeteren. Stilstand tijdens de implementatie vindt plaats op jouw voorwaarden en in zo’n beperkt mogelijke vorm.

Wil je de stilstand nog verder beperken? Laat ons prewrappen en de modules in huis kant-en-klaar maken. We bieden flexibele gecertificeerde oplossingen zoals we dit ook hebben gedaan voor GEA Food Solutions of voor Aviko Rixona. We waarborgen topkwaliteit en leveren nauwgezet volgens jouw specificaties.

Ontvang onze nieuwsbrief