Distributie & Logistiek

Het werk in de logistiek gaat altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat je kunt terugvallen op de juiste technische oplossingen. Ook in de logistiek en distributie wordt verduurzaming en efficiënte een steeds groter onderdeel van het proces.

Neem contact op met specialist

Installaties voor distributie & logistiek

In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat je kunt rekenen op de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in jouw pand. Naast basisvoorwaarden zoals verlichting, sanitaire voorzieningen en elektra, zijn er bovendien meer zaken belangrijk. De beveiliging van je distributiecentrum of logistiek centrum, maar bijvoorbeeld ook een comfortabele temperatuur in de hal. Of wellicht kies je voor oplossingen die energie en/of kosten besparen?

Wij kunnen bedrijven binnen de distributie en logistiek helpen bij nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud van en aan een distributiecentrum of logistiek centrum. Met slimme oplossingen helpen we je om zo efficiënt mogelijk te werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van verlichting op basis van bewegingsmelders. We kunnen je ook helpen bij beveiligingsvraagstukken en hebben experts in huis op het gebied van duurzame energie en inspecties.

Bekijk onze oplossingen

Storingsdienst

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Ook buiten kantoortijden.

Certificering

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Voor alle installaties beschikken wij over erkende certificeringen

Alles onder één dak

Alle oplossingen hebben wij in huis. Van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot beveiliging en technisch beheer.

Verbouwing & onderhoud

Distributiehal Promese

Promese Logistics B.V. is gespecialiseerd in E-logistics en bedient diverse klanten, waaronder retailers en groothandels. Het gebouw waar Promese in 2016 zijn intrek nam, is voor ons geen vreemde plek; we hebben het destijds helpen bouwen en sindsdien altijd onderhouden. Het was voor Promese dan ook een natuurlijke beslissing om deze langdurige samenwerking voort te zetten.

Bekijk project

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met Raymond.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Raymond Nicolaas

Commercieel adviseur Distributie & Logistiek

Slimmer bouwen

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot een kostenverlaging, omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Met dit doel passen we vaak de LEAN-methode toe. We weten als geen ander dat het bij nieuwbouw binnen de distributie en logistiek vaak gaat om panden met een groot oppervlakte, die in een kort tijdsbestek, veilig, duurzaam en energiezuinig gebouwd moeten worden. Wij houden rekening met deze aspecten zodat jij beschikt over een pand met installaties die voldoen aan al jouw eisen.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service. We kunnen de installaties ook onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Zo hebben we in opdracht van aannemer DIJKHAM Bouw B.V. en conform ons OBO-principe. Ontwerpen, Bouwen en Onderhouden we de complete werktuigbouwkundige installatie voor het distributiecentrum en zette we onze kennis in voor het realiseren van een gasloos distributiecentra voor Elcee.

Ontvang onze nieuwsbrief