Elektrotechniek

Elektriciteit is extreem belangrijk in de moderne wereld en heeft een diepgaande invloed op bijna alle aspecten van ons dagelijks leven. Niet weg te denken tijdens het werken, wonen of leven. De elektrotechnische installateurs van Hoppenbrouwers realiseren het voor jou.

Neem contact op met specialist

Elektrotechnische installateurs met gespecialiseerde vakkennis

Bouw je hard aan een nieuwe woonwijk of bedrijfshal? Of ga je jouw pand uitbreiden? Voordat de bouw begint, wil je de kabelleidingen lokaliseren om fouten of beschadigingen op te sporen. Zo voorkom je dat een woonwijk plots zonder stroom zit. Daarom kies je voor onze elektrotechnische installateurs.

Bekijk onze oplossingen

 

Duurzaam

Ook in de elektrotechniek zijn verschillende duurzame installaties die bijdragen aan een beter milieu. Wij denken graag met je mee.

Op maat aangeboden

We denken met je mee en adviseren je over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van verschillende installaties.

Ervaring

We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties en ontzorgen je graag met jouw technische vraagstukken.

Een rapportcijfer van 9+

Van kleinschalige aanvraag tot prachtig groots project

Wat begon als een vriendelijke offerte groeide uit tot een indrukwekkend voorstel dankzij het team onder leiding van Projectleider Roland Vrijnsen. De opdracht, verkregen via een collega-vestiging, overtrof niet alleen de verwachtingen maar werd ook met deskundigheid voltooid. Alsof dat nog niet genoeg is, wacht de volgende opdracht bij hetzelfde bedrijf al op ons. Dat maakt werken wel zo prettig!

Bekijk het project

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

Mail ons

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Specialisaties

Producten

Zonnepanelen

Zonnepanelen
Lees meer over Zonnepanelen
Producten

Energiebeheersing

Lees meer over Energiebeheersing
Producten

GBS

Gebouwbeheersyteem
Lees meer over GBS
Producten

Domotica

Domotica
Lees meer over Domotica
Producten

Zonneboilers

Zonneboilers
Lees meer over Zonneboilers
Producten

Laadpalen

Laadpalen
Lees meer over Laadpalen
Producten

Energielabels

Energielabels
Lees meer over Energielabels

Partner in elektrotechniek

Hoppenbrouwers is dé partner in elektrotechniek. Dankzij jarenlange ervaring weten wij jou het beste te adviseren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid waardoor jij het nieuwste van het nieuwste ontvangt. Onze monteurs denken met je mee en komen met een oplossing die perfect bij jouw vraag past. We regelen het, van robuust ontwerp en installatie tot gedegen onderhoud. We realiseerden dit al eerder voor Movianto waarbij er allerlei E-installatiewerkzaamheden zijn toegepast, ook voor Pathé zijn elektrotechnische werkzaamheden succesvol uitgevoerd.

Neem contact op met specialist

Ontvang onze nieuwsbrief