Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is van groot belang. Je verlengt de levensduur, voorkomt dat systemen onverwacht uitvallen en garandeert daarmee ook meteen veiligheid van medewerkers en klanten.

Neem contact op met specialist

Meer onderhoud, minder storing

Als allround technisch installateur blijven wij betrokken bij onze klanten, ook na oplevering. In de vorm van beheer en onderhoud voeren onze monteurs periodiek onderhoud uit. En worden storingen opgelost, soms zelfs nog voordat deze zich voordoen. Ontdek hoe dit eruitziet. Iedere technische installatie vergt onderhoud. Daarmee verleng je de levensduur en voorkom je dat systemen onverwacht uitvallen. Uiteindelijk resulteert het zelfs in een verhoogd werk- en leefcomfort. Om dat te bereiken, beheren we het pand. Zo controleren we beveiligings- of sprinklerinstallaties in het magazijn. Of onderhouden we elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties in het kantoorpand.

Bekijk onze oplossingen

Inspecties voor meer veiligheid

Met periodieke bezoeken waarbij Hoppenbrouwers alles controleert, ga jij voor zekerheid, garandeer je de veiligheid van medewerkers en kom je glansrijk door controles heen. Binnen de elektrotechniek kijken wij vooral naar kans op letselschade en brandgevaar. Bij werktuigbouwkunde bekijken we hoe en of alles nog werkt. En uiteraard controleren we ook uw beveiligings- en/ of sprinklerinstallaties. Afhankelijk van het type inspectie krijg je als bedrijf een rapport over de inspectie. Onze experts stellen altijd een risicoanalyse op waarbij zij rekening houden met iedere factor. Denk aan de leeftijd en expertise van de mensen die op de vloer werken. Hoe worden bepaalde technische installaties gebruikt en hoe oud zijn deze installaties? Zie ons als jouw adviserende partij die met een objectieve blik jouw inspectie uitvoert.

24 uur bereikbaar

Onze monteurs zorgen ervoor dat de problemen met de installatie zo snel mogelijk opgelost worden.

Optimale levensduur

Onderhoud aan installaties zorgen voor een optimale werking en levensduur.

Transparant

Bepaal altijd samen met de monteur hoe hoog de prioriteit van een storing is.

77 woonzorglocaties

Eén team, één taak

In 2014 werd Hoppenbrouwers Techniek Almelo, voorheen bekend als Löwik Installatietechniek, betrokken bij de realisatie van de allereerste woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Dit concept, dat in heel Nederland zorg biedt aan mensen met dementie, heeft de afgelopen acht jaar geleid tot de oplevering van diverse verbouw- en nieuwbouwlocaties. De samenwerking is buitengewoon sterk gebleken, met als hoogtepunt de oplevering van de 77e locatie in Oldenzaal in april 2022.

Bekijk het project

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Geert Jacobs

Clusterleider

Onderhoudscontract afsluiten

Door een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers af te sluiten, hoef jij je nergens meer druk om te maken. In een gesprek met onze specialist vertel jij over jouw behoeftes. Wij zorgen voor een maatwerk contract dat daar naadloos op aansluit. Bepaal uiteindelijk zelf of jij alle installaties door ons laat onderhouden. Of alleen een deel daarvan. Onze experts vertellen hoe vaak de installatie onderhoud vergt. Dat kan een keer per jaar zijn of iedere zes maanden. Het onderhoud van installaties doe je niet alleen voor de beste kwaliteit van de apparaten. Periodiek onderhoud waarborgt ook de veiligheid van medewerkers.

Problemen met een installatie? Wanneer u een onderhoudscontract heeft bij Hoppenbrouwers, lossen wij die binnen 24/7 op.  Onze monteurs zijn snel ter plaatse, adviseren over de beste aanpak en zorgen voor een noodoplossing indien nodig. Ze stellen de installatie veilig om direct de druk van de ketel te halen. Vervolgens komen ze terug voor een passende, blijvende oplossing. Met onze 24-uurservice geef jij jezelf de garantie dat het bedrijf continu draaiende blijft. Dit doen wij voor verschillende branches.

Recente projecten

Ingrijpende verbouwing van nieuw pand Avans+

Opdrachtgever
Avans+
Oplossingen
Beveiliging, Elektrotechniek, Technisch Beheer, Werktuigbouwkunde

Duurzame installaties en oplossingen voor Houtlab – Hercuton

Opdrachtgever
Houtlab Hercuton
Oplossingen
Duurzame energie, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

Hoppenbrouwers bouwt mee aan toekomst Van Mossel

Opdrachtgever
Van de Ven Bouw & Ontwikkeling
Oplossingen
Beveiliging, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

Ontvang onze nieuwsbrief