Overheid

Veiligheid en comfort zijn belangrijk in gemeentelijke gebouwen waarin gewoond, geleefd of gewerkt wordt. Een goede elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie is voor gemeente en overheid dan ook van essentieel belang.

Neem contact op met ons

Slim meedenken

Je wilt kunnen rekenen op een goede basis, zoals verlichting, een prettig klimaat, voldoende aansluitpunten en sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn er echter nog meer mogelijkheden die het werken in gebouwen van overheid en gemeente prettiger en makkelijker maken. Zo ondersteunen we bij beveiligingsvraagstukken en helpen gemeente en overheid verduurzamen.

Bekijk onze oplossingen

Certificering

Voor alle installaties beschikken wij over erkende certificeringen.

Gespecialiseerde teams

Dit resulteert in gespecialiseerde en zelfsturende teams met veel kennis.

Business partner

We adviseren, voor de lange termijn en op basis van huidige wet- en regelgeving.

Handen ineen voor realisatie vluchtelingenopvang

Gemeente Wierden

De gemeente Wierden heeft actief bijgedragen aan de huisvesting van asielzoekers door in recordtijd een terrein in Wierden gereed te maken. Op dit terrein werden 14 chalets geplaatst, die nu dienen als huisvesting voor 56 jonge asielzoekers. Hoppenbrouwers Techniek Almelo heeft een aanzienlijk aandeel gehad in de uitvoering van de installatiewerkzaamheden.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Leon op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Leon Uijtendaal

Commercieel adviseur Overheid

Van nieuwbouw tot renovatie

Hoppenbrouwers voert projecten uit voor zowel gemeente- als overheidsinstanties. De projecten lopen uiteen van nieuwbouw en renovatie tot aan het beheer van de installaties. Onze specialisten weten wat de wensen en eisen in deze markt zijn. Graag denken we met je mee over uw vraag en realiseren, inspecteren, repareren en onderhouden we uw elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties.

Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Zo voorkomen we dat privacygevoelige bestanden op straat komen te liggen. Onze beveiligingsexperts gaan samen met jou op zoek naar een totaaloplossing voor jouw vraagstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief