Netcongestie

Het net loopt vol! De krapte op het elektriciteitsnet is al op veel plaatsen zichtbaar en overheden, marktpartijen, energieproducenten en netbeheerders zijn druk op zoek naar oplossingen. De nood is hoog. Het is een complexe puzzel die je alleen oplost met een integrale aanpak. De hamvraag: hoe kunnen we slimmer onze energie in goede banen leiden? Wij bieden oplossingen voor jouw energie-uitdagingen, waarbij betrouwbaarheid, inzicht en continuïteit voorop staan.

Lees meer in ons whitepaper

Kennispartner

Wij realiseren niet alleen jouw vraag, maar zijn een sparringpartner die proactief meedenkt.

Projectmanagement

Wij treden op als projectmanager die de planning, kwaliteit en het budget bewaakt.

Meer dan 100 jaar ervaring

Technische oplossingen voor Netcongestie vereisen een partner die zich al jaren begeeft in de sector.

Lees meer over netcongestie

Bij Hoppenbrouwers ontwerpen, installeren en onderhouden we technische installaties. In deze tijd van netcongestie krijgen we veel vragen van klanten die plannen hebben om te verduurzamen, uit te breiden of zelfs nieuw te bouwen, maar tegen een capaciteitsprobleem aanlopen. Tegelijkertijd hebben we als bedrijf zelf ook met deze uitdaging te maken. Daardoor ontstond de behoefte om te onderzoeken wat er zich afspeelt rondom dit thema.

Whitepaper netcongestie

In onze gratis whitepaper lees je de bevindingen en conclusies uit twaalf diepte-interviews met marktpartijen, netbeheerders en experts. Over welke innovaties en maatregelen nu of straks bijdragen aan de oplossing van dit probleem.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox!

Heb je een vraag?

Neem contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Stel je vraag

Dick Klaassen

Specialist Smart Industry06-82287806

Ontvang onze nieuwsbrief