Warmtepompen

Creëer een aangenaam binnenklimaat op een duurzame manier met een warmtepomp. De installatie verwarmt het bedrijfspand met niets meer dan de buitenlucht, grond of het grondwater.

Neem contact met ons op

 

Duurzaam advies aan huis

Dat een warmtepomp een uitstekende duurzame oplossing is, betekent niet dat het de beste oplossing voor iedereen is. Zo zijn er een aantal voorwaarden waar een pand aan moet voldoen om het maximale uit de warmtepomp te halen. Die moet onder meer goed geïsoleerd zijn. En het is vooral rendabel wanneer je vloerverwarming of lage temperatuur radiatoren hebt. Om deskundig te adviseren, brengen wij jouw woning uitgebreid in kaart tijdens een opname aan huis. Onze adviseur biedt een gedegen advies en een maatwerkofferte voor het duurzamer verwarmen van de woning.

  • Energetische schouw van de woning.
  • Opname van de huidige verwarmings- en energieleveringssituatie.
  • Berekening/inschatting van de haalbaarheid van de toepassing van een warmtepomp.
  • Voorstel voor duurzame oplossing met een warmtepomp en/of andere duurzame installatietechnische maatregelen en aanpassingen.

 

Subsidie

Aanspraak op de Investeringsubsidie duurzame energie (ISDE).

Wetgeving

Hanteert strenge eisen en volgt richtlijnen en normen.

Certificering

BRL6000-21 en STEK.

Drie typen warmtepompen

  • Grond-watersysteem: Hiermee haal je een oplossing in huis met een zeer hoog rendement. Dat maakt de duurzame investering meer dan waard.
  • Lucht-watersysteem: Een lucht-watersysteem haalt juist warmte uit de buitenlucht. De buiten- en binnenunit schaf je goedkoper aan dan een grond-watersysteem.
  • Lucht-luchtsysteem: De technische term is lucht-luchtsysteem, maar de meeste mensen kennen het als airco. Een fijn voordeel voor snikhete zomers en ijskoude winters.
Neem contact met ons op

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

 

Stel je vraag

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief