Water & Infra

De toekomst van het water brengt flinke uitdagingen. Wetgeving wordt voortdurend aangescherpt voor waterprojecten door heel Nederland. De waterwereld is volop in beweging en dat vraagt om een goede integrale samenwerking.

Neem contact op met specialist

Duurzame wateroplossingen

Het plannen, realiseren en beheren van waterzuiveringsprojecten is een complex en tijdrovend proces. Het vereist specialistische expertise en uitgebreide kennis van de branche. Door jarenlange ervaring in waterschaptrajecten is Hoppenbrouwers de deskundige partner in Industriële Automatisering om uitdagingen te vertalen naar passende technische oplossingen. Bovendien blijven we altijd innoveren door de implementatie van geavanceerde ICT-oplossingen om nog meer zicht te krijgen op de data. Zoals het moderniseren op het gebied van software, installatietechnieken en besturingskasten.

Bekijk onze oplossingen

Kennispartner

Wij realiseren niet alleen jouw vraag, maar zijn een partner die proactief meedenkt.

Bouwteams

Samen werken voor een eerlijke prijs, tijdwinst én kostenbesparing.

Jarenlange ervaring

Technische oplossingen voor waterinstallaties vereisen een partner die zich al jaren begeeft in de sector, dat zijn wij.

Capaciteitsuitbreiding

Waterschap Scheldestromen

Vanuit onze oplossing Industriële Automatisering hebben wij in samenwerking met het waterschap Scheldestromen en een bouwteam, een unieke renovatie gerealiseerd. Op de rioolwaterzuivering in Retranchement, waar het toerisme in de omgeving flink is toegenomen, werkten wij aan een capaciteitsuitbreiding van de elektrische besturing van de zuivering.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Jan-Willem op.
Wij denken graag met je mee.

Stel je vraag

Jan-Willem Ansems

Commercieel Manager06-21241714

Ervaren partner in de waterbranche

Ervaring in de markt is net zo essentieel als drinkwater uit de kraan. Kennis zorgt er namelijk voor dat projecten voorspoedig verlopen en vakwerk wordt geleverd. Zet daarom een partner naast je die wet- en regelgeving kent, jouw wensen snapt en een gedegen advies geeft. In een branche zo belangrijk als water, is dat meer dan essentieel. Hoppenbrouwers voorziet waterschappen en tientallenbedrijven in de branche van uiteenlopende oplossingen, zoals voor Tank Service Pernis en Waterschap Scheldestromen. Deze resultaten zijn te danken aan ons gespecialiseerde teams.

Onze ervaring gaat van drinkwater, afvalwater, oppervlaktewater tot aan sluizen en bruggen. Maak ook kennis met de teams en vertel ons jouw uitdaging. Van renovatie en onderhoud tot aan duurzaamheid en elektrotechniek. Ook focussen we ons op Smart Industry waarbij techniek en ICT samen komen in slimme oplossingen met apparaten, machines en systemen. Al deze innovaties zijn afgestemd op de medewerkers, bezoekers of activiteiten in de ruimte. Naar wat voor techniekoplossing ben jij op zoek?

 

Ontvang onze nieuwsbrief