Woningbouw

De uitdagingen in de woningbouw zijn enorm. Er is grote behoefte aan woningen en de noodzaak om innovatief en duurzaam te bouwen. Er wordt veel gesproken over bio-based en circulair bouwen. Maar hoe realiseer je dit in de praktijk? Hoppenbrouwers denkt proactief met je mee. Van het begin in de ontwerpfase tot na de oplevering van het project.

Neem contact op met specialist

Installaties voor de woningbouw

Voor huurverenigingen, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven: voor iedere partij binnen de woningbouw ontwerpen en bouwen wij installatietechnieken. Dat wij volgens de normen bouwen, is niet meer dan logisch. Maar kwaliteit betekent meer dan aan wet- en regelgeving voldoen. Niets is zo belangrijk als een comfortabel woonklimaat. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis.

Dat thuisgevoel creëren wij in een huis waarbij de installatie is afgestemd op de bewoner. Denk aan onmisbare installaties zoals de centrale verwarmingsinstallatie en sanitaire voorzieningen. Maar denk ook aan domoticasystemen waarmee de verlichting automatisch aangaat, gordijnen die op afstand te bedienen zijn en zonwering die automatisch wordt geactiveerd als de zon schijnt.

Neem contact op met specialist

Storingsdienst

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Ook buiten kantoortijden.

Certificering

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Voor alle installaties beschikken wij over erkende certificeringen

Alles onder één dak

Alle oplossingen hebben wij in huis. Van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot beveiliging en technisch beheer.

Unieke renovatie

Heilig Hartkerk in Breda

In 2020 benaderde De Bonth van Hulten ons met een indrukwekkend project. In samenwerking met het team van Jan van Bokhoven, de projectleider bij Bonth van Hulten, zijn we gestart met de renovatie van de Heilig Hartkerk in Breda. Deze kerk onderging een transformatie tot een opmerkelijk appartementencomplex, waar toekomstige bewoners kunnen genieten van ruime, comfortabele en unieke woonruimtes.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Ruud op. We helpen je graag.

Stel je vraag

Ruud van Kasteren

Commercieel adviseur Woningbouw

Sterke gespecialiseerde teams

Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Zij krijgen daarom alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld in een specifieke markt en discipline. Dit resulteert in gespecialiseerde en zelfsturende teams die met veel enthousiasme en ervaring jouw project tot een succes brengen. Vanaf het eerste moment zijn ze betrokken en gecommitteerd aan het project. Wij zijn flexibel wanneer toekomstige eigenaren specifieke wensen hebben. Hebben zij verzoeken die niet op de standaard keuzelijst staan, zoals een ander type zonnepaneel, laadpaal of domoticasysteem?

Dan pakken wij de adviesrol en begeleiden wij hen in het maken van de juiste keuzes. Dit hebben we zo ook gedaan bij de renovatie van de Heiligkerk in Breda en de verduurzaming van TMZ-zorglocatie ‘Het Borsthuis’ om toekomstbestendig en gasloos te verwarmen. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de mogelijkheden. Als adviseur denken wij mee over de beste kwaliteitsoplossing die aan jouw eisen voldoen. Daarbij kijken wij ook naar kostenbesparende en duurzame opties met een goed rendement.

Ontvang onze nieuwsbrief