Onderwijs

Als onderwijsinstelling wil je leerlingen of studenten een prettige leeromgeving bieden. Comfort van het gebouw speelt daarbij een belangrijke rol. Een plek waarin gezondheid en veiligheid gewaarborgd zijn. Passend bij de duurzaamheidsambities, zodat een schoolgebouw toekomstbestendig is.

Neem contact op met specialist

Werken aan onderwijshuisvesting

Een onderwijsomgeving is een bedrijvige plek. Studenten en medewerkers lopen af en aan en lokalen, mediatheken en sportzalen zitten wisselend vol met leerlingen. Spreekwoordelijk blijft de winkel open. Omdat onze teams zich focussen op het werken binnen onderwijsomgevingen, snappen zij hoe ze daarin moeten meebewegen. Wij verplaatsen ons in de belangen van de opdrachtgever en zorgen dat hun primaire processen geruisloos doorgaan.

In onze samenwerking spelen we daar bewust op in. We werken in vaste teams die zich iedere dag voor onderwijsinstellingen inzetten. Dezelfde club is betrokken van ontwerpfase, naar realisatiefase en uiteindelijk onderhoudsfase. Je communiceert daardoor altijd met dezelfde medewerkers. Zij weten precies hoe deze installaties moeten functioneren en hoe de schoolomgeving in elkaar zit. Dat maakt Hoppenbrouwers een sterke partij.

Bekijk onze oplossingen

Vaste bevlogen teams

Een aanspreekpunt voor jouw project. Onze bevlogen teams zijn goed op elkaar ingespeeld.

Alles onder één dak

Alle oplossingen hebben wij in huis. Van elektrotechniek, werktuigbouwkunde tot beveiliging en technisch beheer.

Bekend met aanbestedingstrajecten

We zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en bekend met complexe trajecten.

Renovatie & verduurzamen

Basisschool de Springplank

We zetten ons dagelijks in voor de toekomst van morgen, zoals blijkt uit onze missie. Met dit project kreeg deze betrokkenheid een bijzonder tastbare vorm. Het team voor werktuigbouwkunde van onze vestiging in Heesch ging in het voorjaar van 2022 van start met de renovatie en verduurzaming van Openbare (Jenaplan) Basisschool de Springplank in Teteringen.

Bekijk project

Heb je een vraag?

Neem contact met Leon op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Leon Uijtendaal

Commercieel adviseur Onderwijs

Een fijne samenwerking voor iedereen

Dat doen wij natuurlijk door goed te overleggen, maar bovenal om de wensen van de opdrachtgever met respect en waardering te behandelen. Zo kunnen wij desgewenst overlast gevende werkzaamheden in de vroege ochtend of in weekenden uitvoeren. Daarnaast denken wij ook mee over hoe we de gebruikers van een gebouw op de juiste wijze kunnen informeren over de aanstaande werkzaamheden, zodat zij te allen tijde op de hoogte zijn en hierop in kunnen spelen. Dit deden we zo ook voor het nieuwbouwproject ‘het Schrijverke’ en de aanpassing van de bestaande brandmeldinstallatie van de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Ontvang onze nieuwsbrief