Hoppenbrouwers introduceert marktgerichte business unit structuur

Hoppenbrouwers introduceert vanaf 1 mei een marktgerichte structuur met vijf business units: Gebouw Gebonden Installaties (GGI), Industriële Automatisering (IA), Building Service (Technisch Beheer, Kort Lopende Projecten, Beveiliging), Woningbouw en Hoppenbrouwers Thuis (totaalaanpak in techniek voor thuis).

Deze strategische verandering stelt ons in staat om klantgerichter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en marktontwikkelingen zoals de energietransitie en de technologische ontwikkelingen. Door te kiezen voor een marktgerichte organisatiestructuur maken we onze projectaanpak scherper en klantgerichter. Een belangrijke vernieuwing waarmee we een wendbare organisatie blijven. Zo ligt er een stevig fundament om onze ambitieuze doelstelling van 1 miljard omzet in 2030 te realiseren en verder te bouwen aan de landelijke dekking.  

Vanaf 1 mei 2024 bestaat onze operationele directie uit:

Corné de Meijer, met bijna zevenentwintig jaar ervaring bij Hoppenbrouwers en zestien jaar als adjunct directeur, neemt hij de rol op zich als directeur van de business unit Gebouw Gebonden Installaties (GGI). Zijn zeer uitgebreide expertise zal hij nu inzetten op landelijk niveau. Naast zijn specialistische marktkennis, brengt Corné veel organisatorische kennis en projectmanagement ervaring mee om de teams te laten groeien en te laten samenwerken.

Lees meer

Roel Hoosemans, met meer dan negentien jaar ervaring bij Hoppenbrouwers, vervult hij al langere tijd de rol van directeur Industriële Automatisering (IA) en zal deze rol blijven vervullen als directeur van de business unit. Vanuit zijn kennis en ervaring zal Roel onze positie in de drie belangrijke markten Water & Infra en Industrie verder versterken. Daarnaast is Panelenbouw een impactvolle pijler binnen IA. Ook Roel heeft veel ervaring in het bouwen van teams en projectmanagement.

Lees meer

Tom de Haas is benoemd tot directeur van de business unit Building Service. Onder zijn leiding vallen Technisch Beheer, Kort Lopende Projecten en Beveiliging. Tom gaat zich focussen op het uitbouwen van de regionale positie van Hoppenbrouwers. Dat zorgt voor crisisbestendige omzet, essentieel voor de continuïteit van het bedrijf. Tom werkt al ruim dertien jaar bij Hoppenbrouwers. Hij heeft diverse functie vervuld waaronder de rol van vestigingsleider in Dongen.

Lees meer

Babette van Loon, die eerder de rol van vestigingsdirecteur in Heesch vervulde, is nu benoemd tot directeur van de business unit Woningbouw. Met drie jaar ervaring binnen het bedrijf zal Babette zich in haar nieuwe functie als directeur Woningbouw richten op het aanpakken van de uitdagingen in de woningbouwmarkt, met een speciale focus op innovatieve en duurzame bouwmethoden.

Lees meer

Lily van den Berg is aangesteld als directeur van de business unit Hoppenbrouwers Thuis. Met vijf jaar ervaring in de directie van Hoppenbrouwers en eerdere leidinggevende posities bij grote spelers in de consumentenmarkt, brengt Lily een brede ervaring met zich mee. Zij zal deze nieuwe business unit verder ontwikkelen en opschalen naar landelijk niveau. Naast haar nieuwe rol binnen Hoppenbrouwers Thuis blijft Lily binnen de directie verantwoordelijk voor Marketing & Strategie.

Lees meer

Lokaal betrokken en groei naar landelijke dekking

Met de inrichting van de vijf business units geven we nog meer focus aan onze klantgerichtheid. Tevens blijven we bouwen aan onze lokale geworteldheid en zullen de vestigingen verder groeien in hun regio. De vestigingsleiders spelen hierin een belangrijke rol. De lokale aanwezigheid in combinatie met onze marktgerichte focus op landelijk niveau, stimuleert de interne samenwerking en brengt de vestigingen nog beter in positie. Zo bouwen wij de komende jaren aan een sterk landelijk Hoppenbrouwers netwerk.

 

 

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Meer nieuws

Energie voor de toekomst: tijdelijke en toekomstige oplossingen voor netcongestie

BlogNetcongestie
Lees meer over Energie voor de toekomst: tijdelijke en toekomstige oplossingen voor netcongestie

Energiecollectief Schiphol Trade Park: hoe 15 bedrijven elkaar voorzien van stroom

BlogNetcongestie
Lees meer over Energiecollectief Schiphol Trade Park: hoe 15 bedrijven elkaar voorzien van stroom

Veiligheid in de schijnwerpers tijdens ‘Bewust Veilig Week’

BlogVeiligheid
Lees meer over Veiligheid in de schijnwerpers tijdens ‘Bewust Veilig Week’

Netcongestie bij Hoppenbrouwers in Dongen: van probleem naar kans

BlogNetcongestie
Lees meer over Netcongestie bij Hoppenbrouwers in Dongen: van probleem naar kans

In 8 stappen naar een oplossing voor de netcongestie

BlogNetcongestie
Lees meer over In 8 stappen naar een oplossing voor de netcongestie

Optimaliseren achter de meter met slim energiemanagement

BlogNetcongestie
Lees meer over Optimaliseren achter de meter met slim energiemanagement

De nieuwe Energiewet: wanneer komt die en wat staat erin?

BlogNetcongestie
Lees meer over De nieuwe Energiewet: wanneer komt die en wat staat erin?

Dit is de meerwaarde van inzicht in milieuprestatie en scope 3-emissies

BlogDuurzaamInnovatieWetgeving
Lees meer over Dit is de meerwaarde van inzicht in milieuprestatie en scope 3-emissies

Duurzaamheid in nieuwe fase: hoe CSRD ons gaat helpen verduurzamen

BlogDuurzaam
Lees meer over Duurzaamheid in nieuwe fase: hoe CSRD ons gaat helpen verduurzamen

Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

BlogBesparenDuurzaamInnovatieWetgeving
Lees meer over Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

BlogDuurzaamWetgeving
Lees meer over Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Lees meer over De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Ontvang onze nieuwsbrief