Lily van den Berg benoemd als directeur ‘Hoppenbrouwers Thuis’

Sinds de lancering in april 2022 heeft Hoppenbrouwers Thuis een aanzienlijke groei doorgemaakt, met de uitbreiding van het productaanbod en de opening van een nieuwe vestiging in Den Bosch. De aanstelling van Lily van den Berg als directeur is een belangrijke stap in onze ambitie om uit te groeien tot een landelijke leider in de technische installatiebranche voor zowel de particuliere als de zakelijke woningmarkt.

Hoppenbrouwers Thuis biedt alle technische installaties voor klanten onder één dak aan. Lily van den Berg: “Wij zijn vastbesloten onze aanwezigheid landelijk uit te breiden en hebben een groeiambitie van 35% per jaar. Ons streven is om tegen 2030 een omzet van tweehonderd miljoen euro te realiseren en met een team van 800 medewerkers.”

De benoeming van Lily is een belangrijke stap in onze ambitie om uit te groeien tot een landelijke leider in de technische installatiebranche voor zowel de particuliere als de zakelijke woningmarkt. “Onze focus op deze markten en het inspelen op huidige marktontwikkelingen zoals de energietransitie stelt ons in staat onze doelgroepen nog beter te bedienen,” zegt Lily van den Berg. “Om altijd dichtbij onze klanten te zijn, zetten we in op lokale kracht door bestaande vestigingen als hubs in te zetten voor verdere landelijke dekking. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze toekomstvisie te realiseren.”

Lily heeft jarenlange ervaring op het gebied van merken bouwen bij grote spelers in de consumentenmarkt en het ontwikkelen van teams in snelgroeiende organisaties. Haar expertise zal van toegevoegde waarde zijn bij het leiden van de landelijke uitrol van Hoppenbrouwers Thuis en bij het succesvol positioneren van onze formule en organisatie in heel Nederland.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief