Tom de Haas benoemd als business unit directeur ‘Building Service’

Hoppenbrouwers introduceert vanaf 1 mei een marktgerichte organisatiestructuur met vijf business units. Tom de Haas is aangesteld als directeur van de business unit Building Service (Technisch Beheer, Kort Lopende Projecten, Beveiliging).

De business unit ‘Building Service’ combineert de disciplines van kortlopende projecten, beveiliging en technisch beheer die voorheen afzonderlijk opereerden. Met ingang van 1 mei richt deze unit zich op een breed scala aan diensten, waaronder de installatie van beveiligingscamera’s, het uitvoeren van reparaties en het onderhoud en beheer van technische installaties. De business unit Building Service zorgt ervoor dat we een betrouwbare partner zijn voor klanten na de oplevering van diverse technische installaties op mooie projecten. Net als voorheen staat de relatie met de klant centraal.

Tom de Haas, die eerder de functie van vestigingsdirecteur in Dongen met groot succes heeft vervuld, brengt veel kennis en ervaring mee naar zijn nieuwe rol. In Dongen was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en organisatie. Zijn achtergrond in bedrijfskunde en ervaringen binnen de organisatie maken hem bij uitstek geschikt voor deze nieuwe uitdaging.

De benoeming van Tom is een direct gevolg van de Hoppenbrouwers’ filosofie om interne talentontwikkeling te bevorderen en leiderschap van binnenuit op te bouwen. In zijn nieuwe functie zal Tom zich richten op het bevorderen van teamwork en het verder optimaliseren van bedrijfsprocessen en zal hij aan de slag gaan om een jaarlijkse autonome groei van 15% te realiseren.

Ook zal hij werken aan de uitbreiding van het team van 300 naar 1000 medewerkers en streeft hij ernaar om de omzet van €95 miljoen te verhogen naar €275 miljoen. Met deze groei zal hij bijdragen aan een stabiele en crisisbestendige omzet.

Familiebedrijf

Tom kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging en de mogelijkheid om nauw samen te werken met zijn vader, Henny de Haas, die binnen Hoppenbrouwers functioneert als mentor en coach voor alle directieleden. “De kans om met mijn vader samen te werken en van zijn ervaring te leren, is iets waar ik erg dankbaar voor ben,” aldus Tom.

Nieuwe vestigingsleider Dongen

Met de verschuiving van Tom naar de business unit Building Service, is Jaap Schaffelaars aangesteld als de nieuwe vestigingsleider van Dongen; een duidelijk bewijs van de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Jaap is al meer dan 20 jaar werkzaam binnen Hoppenbrouwers en heeft veel verschillende functies bekleed; van monteur, leidinggevende monteur, uitvoerder, werkvoorbereider tot projectleider.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief