Babette van Loon benoemd als business unit directeur ‘Woningbouw’

Er is een enorme behoefte aan woningen en innovatieve en duurzame bouwmethoden. Zo moeten er in 2030 één miljoen woningen bijgebouwd worden in Nederland. Door in te springen op innovatieve thema’s willen we voor iedere partij binnen de woningbouw de beste partner zijn. Vanaf 1 mei is Babette van Loon aangesteld als directeur van de business unit Woningbouw.

De business unit Woningbouw richt zich op installatietechnieken voor ieder huis, waarbij wooncomfort en woonplezier voorop staan. We bieden klanten in de business unit Woningbouw een toegankelijke en servicegerichte aanpak op het gebied van energie, water, licht, warmte en veiligheid; van advies en installatie tot onderhoud. Als totaalinstallateur zorgen we ervoor dat de woning voldoet aan alle doelstellingen op het gebied van verduurzaming. Tegelijkertijd voelt deze woning direct als een thuis.

"Door een integrale blik kunnen we klanten een leven lang (blijven) ondersteunen bij nieuwbouw, renovatie, onderhoud, storingen en service."

Babette van Loonbusiness unit directeur 'Woningbouw'

Babette brengt bijna 25 jaar ervaring in de bouw- en installatiewereld met zich mee, een expertise die zij zal inzetten om de business unit woningbouw verder te vormen. In haar vorige functies heeft Babette een rijke ervaring opgebouwd in de woningmarkt. Babette: “Ik heb bij een toeleverancier gewerkt, waarbij de focus met name lag op de verkoop van warmtepompen. Samen met de teams hebben we voor een enorme groei van warmtepompinstallaties gezorgd en de markt verder uitgebouwd tot volwassenheid. Een bijdrage leveren aan verduurzaming en energietransitie, zeker in de woningbouw, is echt mijn passie.”

Onder leiding van Babette zal de unit een gerichtere aanpak hanteren met als doel de verbondenheid tussen teams en vestigingen te versterken. Deze structuur zal kennisuitwisseling vergemakkelijken en de focus leggen op verschillende klantgroepen.

Daarnaast speelt de samenwerking met de business unit ‘Hoppenbrouwers Thuis’ een belangrijke rol, waarbij de nadruk ligt op het bieden van levenslange service aan klanten. Babette: “Door de integrale blik kunnen we klanten een leven lang (blijven) ondersteunen bij nieuwbouw, renovatie, onderhoud, storingen en service.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief