Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor particulieren

Werktuigbouwkunde voor particulieren

Om als particulier prettig in een gebouw te kunnen wonen of werken, zijn technisch werktuigbouwkundig gebouwgebonden installaties (W-installaties) onmisbaar. U kunt hierbij denken aan uw gas- en waterleidingen en de installatie van sanitair, maar ook aan klimaat- of koelingsinstallaties en zelfs dakbedekkingssystemen.

Werktuigbouw bij particulieren

Op zoek naar een monteur voor uw rioolinstallatie of wilt u een nieuwe cv-ketel installeren? Hoppenbrouwers is uw partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van W-installaties voor particulieren. Door de verschillende disciplines die wij in huis hebben, kunnen wij u ook helpen met uw elektrotechnische installaties. U profiteert altijd van een vast aanspreekpunt en dezelfde hoge kwaliteit.

Slimme en duurzame W-installaties

Steeds meer particulieren kiezen voor slimme en duurzame W-installaties. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar kunt u ook kosten besparen. Een warmtepomp of zonneboiler helpt u op duurzame wijze uw woning of pand te verwarmen. En domotica oplossingen maken het mogelijk om bijvoorbeeld op afstand, met uw telefoon, de verwarming te bedienen.

Benieuwd naar ons werk? Bij Mevrouw Koudijs installeerden we een slimme nieuwe CV-ketel en bij Familie Bleijenberg plaatsten we een zonneboiler. Onze installateurs voeren ook regelmatig onderhoud uit aan ketels en andere duurzame installaties volgens een onderhoudscontract.

Storingsdienst

Komt u ’s avonds of in het weekend voor storingen te staan? Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar.