Klimaatinstallaties

Verhoog het werkcomfort, de productiviteit en gezondheid van jouw medewerkers met een klimaatinstallatie. Door een goede temperatuur en ventilatie te reguleren, creëer je een aangenaam binnenklimaat.

Neem contact met ons op

 

Verkoel, verwarm en ventileer

Verwarm duurzaam met een zonneboiler of warmtepompinstallatie. Verkoel het bedrijfspand met een airconditioning. Of ventileer alle ruimtes met een luchtbehandelingssysteem. Klimaatinstallaties komen in alle vormen en maten. Wij ontdekken welke het beste bij jouw wensen en pand past. En omdat wij ook elektrotechnische installaties verzorgen, heb jij maar één technisch partner nodig. Profiteer zo van kortere doorlooptijden.

 

Alles onder 1 dak

Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud in eigen beheer.

Wetgeving

Hanteert strenge eisen en volgt richtlijnen en normen.

Contact

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor storingen.

Typen klimaatinstallaties

Integreer met gebouwbeheersysteem

Verklein de kans op storingen aan de klimaatinstallatie en verhoog de levensduur met regelmatige controles. Wij komen periodiek bij je langs om de staat te checken. Is er onderhoud nodig? Dan voeren wij dat graag voor je uit. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen, dan staat onze 24/7 service voor je klaar. Met ons onderhoudscontract ben je van alle gemakken voorzien. Verhoog het werkcomfort met onze klimaatinstallaties. Hoppenbrouwers is jouw betrouwbare expert. Bedien alle klimaatinstallaties met een gebouwbeheersysteem. Vanaf één centraal punt bestuur je alles: van verlichting en ventilatie tot aan brand- en inbraakbeveiliging.

Neem contact met ons op

 

Klimaatinstallatie bij Hoppenbrouwers:

  • Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud in eigen beheer
  • Totaalinstallateur
  • Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • 24/7 servicedienst

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

 

Stel je vraag

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief