Airconditioning

Airconditioning in huis of op kantoor zorgt voor een aangename temperatuur én een goed gereguleerd zuurstofgehalte. Een airco is voor iedere woon- of leefruimtes beschikbaar en niet meer het logge ding aan de muur.

Neem contact met ons op

 

Prettig binnenklimaat

Heb je in de zomer last van een warm en benauwend gevoel in jouw woning? Dan is een airco wellicht de oplossing. Naast verkoelen, kent de airconditioning nog veel meer functies. Een airco behandelt de lucht in een bepaalde ruimte door te ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Airconditioning zorgt voor een koele omgeving, dat leidt tot een prettiger binnenklimaat. Men voelt zich vaak op zijn best bij een vochtigheidsgraad tussen de 40 en 60%. In het voorjaar en zomerseizoen is dit lastig haalbaar door de hoge temperaturen. Met een airco hou je de vochtigheidsgraad op peil en voorkom je daardoor hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Los daarvan voel je je prettiger in een koele omgeving, wat de concentratie en productiviteit verhoogt.

Installatie

Onze monteurs kunnen de airconditioning in één dag installeren en aansluiten.

Altijd bereikbaar

24/7 bereikbaar voor storingen.

STEK-gecertificeerd

Bekwaam om onderhoud uit te voeren voor jouw airconditioning.

Installatie airconditioning

Service & onderhoud

Omdat iedere ruimte anders is en jouw wensen uniek, maken wij graag een afspraak voor we met de installatie van de airco aan de slag gaan. Tijdens de afspraak inspecteren we de ruimte en voorzien we je van passend advies. Onze monteurs kunnen de airconditioning in één dag installeren en aansluiten. Onze monteurs zijn STEK-gecertificeerd, dat wil zeggen dat zij bekwaam zijn om onderhoud uit te voeren voor jouw airconditioning. Onderhoud aan het systeem is belangrijk om optimaal te blijven genieten van koele, zuivere lucht en mankementen te voorkomen. Wanneer de airconditioning de ruimte niet meer goed koelt, is er een kans dat er een defect gedetecteerd kan worden. Onze monteurs zullen de airconditioning aan de hand van een gepaste procedure repareren. Ze staan klaar om je te ontzorgen. Heb je een storing? Dan staat onze 24-uurs servicedienst voor je klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

Stel je vraag

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief