Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor ziekenhuizen

Werktuigbouwkunde voor ziekenhuizen

In ziekenhuizen staat het verlenen van goede zorg op de eerste plaats. De juiste technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties spelen hierbij een belangrijke rol. De aanwezige W-installaties zijn soms letterlijk onmisbaar, waardoor het van groot belang is dat de werkzaamheden hieraan snel, in nauw overleg en zeer secuur worden uitgevoerd. Bovendien mogen patiënten, bezoekers en medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

Gespecialiseerd team ziekenhuizen

Hoppenbrouwers Techniek weet als geen ander dat het werken in ziekenhuizen specifieke kennis vereist. Wij creëerden daarom een gespecialiseerd team Ziekenhuizen, dat zich puur toelegt op dit type projecten. De experts in dit team hebben veel kennis van hun vakgebied en zijn op de hoogte van de werkwijze, eisen en regels die bij ziekenhuizen gelden. Ze hebben veel ervaring met aanbestedingen of tenders van ziekenhuizen. Maar vooral: ze hebben veel ervaring met het werken in ziekenhuizen!

Benieuwd naar onze projecten voor ziekenhuizen? Als huisinstallateur voerden we diverse nieuwbouw- en verbouwingstrajecten uit op de drie locaties van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en Waalwijk.

W-installaties en meer

Onder de technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties van ziekenhuizen vallen de klimaat- en luchtbehandelingssystemen, maar ook de werkzaamheden op het gebied van gas, water en loodgieterswerk. Hoppenbrouwers denkt met u mee en neemt de installatie, inspectie en het onderhoud voor haar rekening. Omdat ons bedrijf meerdere specialismes heeft, kunnen we u ook helpen met de elektrotechnische installaties. Zo heeft u één betrouwbare partner voor alle technisch gebouwgebonden installaties.

LEAN-methode voor ziekenhuizen

Wij begrijpen dat een korte doorlooptijd en zo min mogelijk overlast voor patiënten belangrijk is. Daarom kijken we samen met u hoe we dit kunnen doen en werken we volgens de LEAN-methode. In nauwe samenwerking met de monteurs die het werk uitvoeren maken we een strakke planning. Zo besparen we tijd én kosten.

Kwaliteit en veiligheid

Hoppenbrouwers is volledig gecertificeerd door Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008 en BRL 6000). Maar ook op het gebied van veiligheid VCA** en milieu ISO:14001:2004 zijn we gecertificeerd. Hierdoor bieden we u altijd een perfecte kwaliteit en veiligheid.