Beveiliging Beveiliging voor ziekenhuizen

Beveiliging voor ziekenhuizen

Bij ziekenhuizen staat het verlenen van zorg aan patiënten centraal. De veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en patiënten staan daarom voorop..

Een veilig ziekenhuis

Hoppenbrouwers Techniek neemt het totale beveiligingsvraagstuk voor ziekenhuizen uit handen. Ons projectteam Ziekenhuizen heeft jarenlange ervaring en kent de geldende regels in ziekenhuizen. Bij het ontwerp en de installatie van de beveiligingssystemen houden we er rekening mee dat uw ziekenhuis voor iedereen toegankelijk is en dat de zorg op de eerste plaats komt.. We minimaliseren bovendien de overlast van onze werkzaamheden, zodat de zorg gewoon door kan gaan. Als Borg Technisch Beveiligingsbedrijf bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief goede installatie. Na oplevering van de installatie ontvangt u een BORG Certificaat of BORG Opleveringsbewijs waarmee u aan de eisen van verzekeraars en de overheid voldoet.

Geen paniek

Iedere dag bezoeken honderden mensen uw ziekenhuis: van medewerkers tot bezoekers en patiënten. Deze laatste groep is vaak minder mobiel en dit vraagt om een scherper brandveiligheidsconcept. We kijken naar uw wensen en bedenken hoe onze installaties een brand zo snel mogelijk kunnen detecteren. Bijvoorbeeld door onze brandbeveiligingsinstallaties te koppelen aan het verpleegoproepsysteem, zodat het medisch personeel op tijd over kan gaan tot evacuatie. Zo voorkomt u dat er paniek ontstaat.

Met een gecertificeerde brandmeldinstallatie, bent u verplicht een cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Ook daarvoor kunt u bij Hoppenbrouwers terecht

Toegangscontrole

Om de veiligheid te waarborgen, kunt u kiezen voor toegangscontrole voor uw medewerkers. Daarmee verhoogt u de veiligheid van bezoekers, medewerkers en patiënten. Wilt u bijvoorbeeld dat de schoonmaakdienst op gezette tijden toegang heeft tot bepaalde ruimtes? We passen uw wensen toe bij de realisatie van de installatie.

Ervaren in beveiliging voor ziekenhuizen

Enkele voorbeelden van ons werk:

Bij het ETZ in Tilburg zijn wij huisinstallateur en ontwierpen we de brandmeldinstallatie. De installatie bestaat uit dertien nieuwe brandmeldcentrales en ruim drieduizend automatische melders om brand zo snel mogelijk te detecteren. Ook tijdens deze projecten houden we rekening met de brandveiligheid, zodat u geen enkel risico loopt.

Voor de afdeling Nucleaire Geneeskunde in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond installeerden we een toegangssysteem in de ruimte waar nucleaire materialen binnenkomen. De kwaliteit en werking van dit systeem is erg belangrijk omdat het om een nucleaire omgeving gaat. De ruimte is nu alleen te betreden met het toegangscontrolesysteem om de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers te waarborgen.

Onderhoud en storingen

We installeren niet alleen uw beveiligingssystemen, maar nemen ook het onderhoud voor u uit handen. En heeft u een storing aan uw beveiligingsinstallatie? Onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar.