Whitepaper

Veilig ondernemen

Meer grip op je bedrijfsbeveiliging

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox!

Veilig ondernemen: maak je bedrijf veiliger

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Je moet er niet aan denken. In het afgelopen jaar zijn 3.617 ondernemers getroffen door een brand. Je pand in puin en je inventaris weg door inbraak? Bijna veertig procent van het mkb krijgt er weleens mee te maken. Kleine ondernemingen onderschatten een goede beveiliging vaak, en de schade kan hoog oplopen.

Bedrijfsbeveiliging betekent tegenwoordig veel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op. In ons whitepaper vertellen we je alles over beveiligen in het mkb: waar moet je aan denken, hoe pak je het aan en wat zijn de voordelen voor jou als ondernemer?

Beveilig je bedrijf beter dan Fort Knox

Veilig ondernemen doe je op verschillende niveaus. Een goed doordacht beveiligingsplan is voor ieder bedrijf verschillend, of je nu een eenmanszaak hebt of een kantoorpand met tweehonderdvijftig medewerkers. Om je op weg te helpen, maakten we stappenplannen voor verschillende scenario’s. Download het whitepaper en ga direct aan de slag met praktische tips, zodat jij als ondernemer meer grip krijgt op je bedrijfsbeveiliging.

Download whitepaper

Beveilig jouw bedrijf tegen inbraak

Zo’n tachtig tot negentig procent van alle inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Zij zoeken vooral op plaatsen waar ze zonder moeite binnenkomen naar spullen die gemakkelijk te verkopen zijn. Zulke dieven maken gebruik van de gelegenheid, het moment of de kans. Denk aan pallets of containers bij het pand of openstaande ramen of deuren. Inbraak is nooit honderd procent te voorkomen. Maar met een paar goede maatregelen verklein je wel de kans.

De toekomst is slim

Slimme beveiliging in je bedrijfspand is multifunctioneel

Bedrijfsbeveiliging wordt slimmer doordat systemen op basis van data patronen herkennen en afwijkingen spotten. De verwachting is dat beveiligingssystemen met artificial intelligence zich nog verder ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intelligente bewakingscamera die niet alleen filmt, maar ook warmte vastlegt? We vertellen er meer over in het whitepaper.

Download whitepaper

Wij zorgen dat de beveiliging van jouw bedrijfspand helemaal klopt

Als je eenmaal een beveiligingssysteem hebt aangeschaft, wil je dat het ook blijft werken. Met onze inspecties creëer je een veilige werkomgeving voor werknemers en bezoekers, wordt de levensduur van de installatie verlengd, voldoe je aan de wet- en regelgeving en worden storingen op tijd gesignaleerd.

We denken met je mee over de juiste maatregelen voor je onderneming en helpen bij de installatie. Ook zijn we er op tijd bij voor onderhoud en inspecties, bijvoorbeeld als we ontdekken dat je alarminstallatie aan vervanging toe is.

Brandbeveiliging voor jouw bedrijf: hier letten we op

BlogBeveiliging
Lees meer over Brandbeveiliging voor jouw bedrijf: hier letten we op

Veilig ondernemen: houd ook de digitale achterdeur dicht

Veiligheid
Lees meer over Veilig ondernemen: houd ook de digitale achterdeur dicht

Rookmelderplicht: bewustwording van brandbeveiliging

Lees meer over Rookmelderplicht: bewustwording van brandbeveiliging

Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

BlogInnovatie
Lees meer over Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

Ontvang onze nieuwsbrief