Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging draait om preventie. Veel bedrijven en particulieren met een waardevolle inboedel zoeken een oplossing om hun spullen op de juiste manier te beschermen tegen inbraak.

Neem contact met ons op

 

Inbraakbeveiliging van hoog niveau

Door jouw pand en terrein goed uit te rusten met kwaliteitssystemen, schrik je ongewenste bezoekers al snel af. Wil er toch iemand binnendringen? Dan worden ze direct gezien door onze detecterende installaties. Verminder het risico op inbraak en vernieling met Hoppenbrouwers Techniek. Tijdens een bezoek achterhalen onze beveiligingsexperts de risicopunten, mogelijke looproutes en schuilplaatsen. Met die kennis en onze expertise stellen wij een hoogwaardig en maatwerk beveiligingsplan op. Zo zorgen wij voor de beste inbraakbeveiliging voor jouw pand zodat deze goed beveiligd is tegen inbraak.

Betrouwbare expert

Schakel met een betrouwbare expert en profiteer van onze kennis.

Jarenlange ervaring

De beste systemen voor jouw inbraakbeveiliging

Integratie systemen

Integreer alle systemen met elkaar voor optimaal resultaat.

Erkend beveiligingsbedrijf

Alarminstallatie

De meest gekozen inbraaksignalering is een alarminstallatie. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen: denk hierbij aan een systeem met akoestische of optische signalering of aan camerabewaking. Iedere gecertificeerde alarminstallatie is aangesloten op de meldkamer. Ongewenste bezoekers worden door de sensoren van het alarmsysteem gedetecteerd bij binnenkomst, waarna er direct een melding wordt gemaakt bij de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24/7 bemand en komt direct in actie na een inbraakmelding en belt de door jouw opgegeven contactpersoon.

Neem contact met ons op

 

Erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf

Wanneer het duidelijk is dat het daadwerkelijk gaat om een inbraak wordt de politie ingeschakeld. Zo wordt de pakkans van de binnendringers vergroot en ben jij verzekerd van een goed beveiligd pand. Als erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf, leveren wij systemen met een BORG opleveringsbewijs. Hoge kwaliteit inbraaksystemen behouden hun klasse met ons onderhoudscontract. Periodiek komen wij langs om te blijven garanderen dat jouw pand uitstekend beveiligd is. Komen er onverhoopt storingen voor? Dan staan wij 24 uur per dag klaar met onze 24-uurs servicedienst.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

Mail ons

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief