Toegangscontrole

Dag in, dag uit wandelen er medewerkers jouw pand binnen. Net als bezoekers, partners en leveranciers. Weet jij wie waar is geweest? Behoud het overzicht met toegangscontrole. En creëer samen met Hoppenbrouwers Techniek een veilige omgeving voor aanwezigen, werkprocessen en bedrijfsgevoelige informatie.

Neem contact met ons op

 

Toegangscontrole op alle vlakken

Binnen de toegangscontrole zijn de grenzen eindeloos. Zo beveiligen we jouw pand met badges en kaartlezers voor medewerkers en bezoekers. Gebruiken we automatische kentekenplaatherkenning zodat je precies weet wie de parkeergarage inkomt. Houden we strenger toezicht op specifieke ruimtes met bluetooth- en biometrielezers. En koppelen we de toegangscontrole met andere systemen, voor volledige gebouwautomatisering.

Veilige omgeving

Voor aanwezigen, werkprocessen en bedrijfsgevoelige informatie.

Integratie systemen

Koppelen systemen, voor volledige gebouwautomatisering.

Kennispartner

Experts met jarenlange ervaring.

Deskundig advies

Altijd maatwerk

Deel jouw wensen en onze experts gaan aan de slag. Ons advies is altijd voorzien van de laatste technieken en ontwikkelingen. En omdat jouw behoeften en ruimtes anders zijn dan die van de buren, creëren wij altijd maatwerk. Laat ons meedenken en wij realiseren de beste systemen voor jouw toegangscontrole. Hoppenbrouwers staat je hierin bij. Ontdek onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

Mail ons

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief