Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor water & infra

Werktuigbouwkunde voor water & infra

Van de verwarming van de kantoorruimtes tot de ventilatie rond het pompgebouw. Veel locaties van waterschappen maken gebruik van werktuigbouwkundige technisch gebouwgebonden installaties (W-installaties). Als waterschap moet u kunnen rekenen op deze installaties. Wellicht heeft u daarnaast bovendien aanvullende eisen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

Werktuigbouw waterschappen

Bent u op zoek naar een partner voor de W-installaties voor waterschappen? Bij Hoppenbrouwers Techniek bent u aan het juiste adres. Wij kunnen de werktuigbouwkundige installaties van uw waterschap ontwerpen, installeren en onderhouden. Onze installateurs hebben verstand van sanitair- en klimaattechniek, maar ook van dakbedekkingssystemen. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we wat er speelt en kunnen we meedenken in het proces.

Combinatie E- en W-installaties waterschappen

Naast een werktuigbouwkundige tak heeft Hoppenbrouwers ook een tak elektrotechniek. Onze collega’s van deze discipline hebben veel ervaring met installaties voor waterschappen. Wanneer u ons inschakelt voor zowel de E- als de W-installaties, heeft u één vaste contactpersoon voor alle technisch gebouwgebonden installaties. Veel van onze klanten ervaren dit als zeer prettig.

Duurzame W-installaties

Hoppenbrouwers hecht veel waarde aan duurzaamheid. We denken met u mee en kunnen indien gewenst bouwen volgens de nieuwste duurzame technieken. Graag vertellen we u over de mogelijkheden voor uw waterschap.

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid zijn voor u van groot belang, net als voor ons! Wij zijn daarom volledig gecertificeerd door Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008 en BRL 6000).