Beveiliging Beveiliging voor retail

Beveiliging voor retail

Bijna de helft van het MKB heeft wel eens te maken gehad met een veiligheidsincident. U kunt als retailbedrijf dan ook eigenlijk niet meer zonder camera- of alarmsysteem. Met een beveiligingssysteem houdt u dieven op afstand en waarborgt u de veiligheid van medewerkers, klanten en uw producten.

Zo min mogelijk overlast

Onze specialisten denken graag met u mee op het gebied van camerasystemen, inbraaksystemen en brandveiligheid. We werken met korte lijnen en een strakke planning om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien streven we ernaar dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden. Waar nodig voeren we deze zelfs buiten werktijd uit. Bij storingen aan uw installatie kunt u 24 uur per dag op ons rekenen.

Inbraak

Uw winkelpand is een zeer makkelijk doelwit voor inbrekers als het niet beveiligd is. De installatie van een kwalitatief inbraaksysteem helpt inbraak preventief tegen te gaan. Doen inbrekers toch een poging? Dan kunnen we, indien gewenst, het alarmsignaal automatisch doorschakelen naar de meldkamer, die door middel van een live view snel kan handelen.

Diefstal

Voorkomen is beter dan genezen. Een camerasysteem, al dan niet inzichtelijk via een monitor op kantoor of met doorschakeling naar uw smartphone, helpt diefstal voorkomen. We maken een passend voorstel op basis van uw wensen én de eisen van de verzekeraars. Hierbij kijken we ook naar de risicoklasse waar uw winkel toe behoort.

Paniekknop

Wij denken ook mee over op maat gemaakte oplossingen met de toepassing van een paniekknop of een mistgenerator. Deze systemen koppelen we aan het inbraakbeveiligingssysteem om een goede werking te garanderen. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief goede installatie. Daarmee voldoet u ook aan de eisen van de overheid en verzekeraars.

Brandveiligheid

De veiligheid van uw klanten en werknemers komt op de eerste plaats. Samen met u kijken we naar een totaal brandveiligheidsconcept inclusief sprinkler, vluchtplan of beveiligingsplattegrond. Als gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf is ook uw noodverlichting bij ons in goede handen.