Beveiliging Beveiliging voor recreatie & amusement

Beveiligingsinstallaties voor recreatie en amusement

Plezier staat in de recreatie- en amusementssector voorop. Een goede veiligheid is hiervoor een basisvoorwaarde. Van camera- en inbraaksystemen tot brandveiligheid en toegangscontrole: met de juiste beveiligingsmaatregelen garandeer je de veiligheid van jouw werknemers en bezoekers.

Brandveiligheid

Vanzelfsprekend is de veiligheid van gasten en medewerkers erg belangrijk. Met de juiste brandveiligheidssystemen bied je deze veiligheid. Hoppenbrouwers is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan het brandveiligheidsconcept op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden.

Camera- en ontruimingsinstallaties

Ook camera- en ontruimingsinstallaties helpen jou om juist te handelen wanneer er iets gebeurt. Camera’s zorgen ervoor dat je het direct ziet wanneer er een incident is en hierop in kan spelen. Ontruimingsinstallaties maken dat je – ook wanneer je te maken heeft met grote groepen mensen – ruimtes snel kunt ontruimen. Voor een optimale werking in jouw branche, testen we de systemen uitgebreid met bijvoorbeeld technieken zoals showrook.

Inbraakbeveiliging

Het plaatsen van een kwalitatief inbraaksysteem voorkomt inbraak. Bij detectie van beweging, ontvang je een signaal op jouw telefoon. Het systeem is ook door te schakelen naar de meldkamer met live view zodat zij goed kunnen schakelen.

Storingsdienst

Een storing aan jouw installatie? Wij staan 24 uur per dag voor je klaar. Voor onderhoud aan jouw installaties bieden wij ook onderhoudscontracten. Zo heb je er geen omkijken meer naar en ben je verzekerd van een goed werkende installatie.

Meer weten over ons werk? Lees dan over de camerabeveiliging die we realiseerden bij poppodium 013 in Tilburg en de plaatsing van een brandmeldings- en ontruimingsinstallatie bij Euroscoop in Tilburg.