Beveiliging

Beveiliging voor recreatie & amusement

Plezier staat in de recreatie- en amusementssector voorop. Een goede veiligheid is hiervoor een basisvoorwaarde. Van camera- en inbraaksystemen tot brandveiligheid en toegangscontrole: met de juiste beveiligingsmaatregelen garandeert u de veiligheid van uw werknemers en bezoekers.

Brandveiligheid

Vanzelfsprekend is de veiligheid van gasten en medewerkers erg belangrijk. Met de juiste brandveiligheidssystemen biedt u deze veiligheid. Hoppenbrouwers is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan uw brandveiligheidsconcept op maat ontwerpen, realiseren en onderhouden.

Camera- en ontruimingsinstallaties

Ook camera- en ontruimingsinstallaties helpen u om juist te handelen wanneer er iets gebeurt. Camera’s zorgen ervoor dat u het direct ziet wanneer er een incident is en hierop in kan spelen. Ontruimingsinstallaties maken dat u – ook wanneer u te maken heeft met grote groepen mensen – ruimtes snel kunt ontruimen. Voor een optimale werking in uw branche, testen we de systemen uitgebreid met bijvoorbeeld technieken zoals showrook.

Inbraakbeveiliging

Het plaatsen van een kwalitatief inbraaksysteem voorkomt inbraak. Bij detectie van beweging, ontvangt u een signaal op uw telefoon. Het systeem is ook door te schakelen naar de meldkamer met live view zodat zij goed kunnen schakelen.

Storingsdienst

Een storing aan uw installatie? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor onderhoud aan uw installaties bieden wij ook onderhoudscontracten. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een goed werkende installatie.

Meer weten over ons werk? Lees dan over de camerabeveiliging die we realiseerden bij poppodium 013 in Tilburg en de plaatsing van een brandmeldings- en ontruimingsinstallatie bij Euroscoop in Tilburg.