Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde voor kantoren

Een goed werkklimaat is onmisbaar op kantoren. Letterlijk! Verwarming, ventilatie en koeling maken het aangenaam om in een ruimte te werken. Vanzelfsprekend vindt u het dan ook belangrijk dat deze technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties (W-installaties) goed en wellicht zelfs energiezuinig werken. Met de juiste W-installaties biedt u medewerkers een goed klimaat om aan de slag te gaan.

W-installaties voor nu en de toekomst

Hoppenbrouwers Techniek adviseert u graag over technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties voor kantoren, en kan deze ontwerpen, installeren en onderhouden. Wij hebben experts in huis voor sanitair- en klimaattechniek, maar ook voor dakbedekkingssystemen. We weten wat er speelt op het gebied van W-installaties voor kantoren en werken volgens de laatste technieken. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk aandachtspunt. U wilt tenslotte dat uw kantoor klaar is voor de toekomst.

Gezond en duurzaam bouwen

Kantoorgebouwen gaan een lange tijd mee. Het is belangrijk dat het er nu en in de toekomst prettig is om te werken. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door te bouwen volgens de BREEAM-NL- of de WELL-richtlijnen. BREEAM-NL is een methode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. De WELL-certificering beoordeelt gebouwen op gezondheid en wellbeing van medewerkers. Uitgangspunt hierbij is dat een gezond gebouw actief bijdraagt aan hun welzijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over BREEAM-NL en WELL.

W-installaties en E-installaties voor kantoren

Hoppenbrouwers denkt op alle vlakken met u mee. Naast W-installaties kunnen wij voor kantoren ook de E-installaties realiseren, inspecteren en onderhouden. Welke omvang uw project ook heeft, u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Zo is het duidelijk waar u moet zijn en kunnen we u snel helpen.

24-uursservice

Problemen met uw installatie? Wij bieden een 24-uurs service bij storingen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.