Beveiliging Beveiliging voor industrie

Beveiliging voor industrie

Om de continuïteit van uw productieproces en de veiligheid van uw medewerkers, data en pand te waarborgen, zijn de juiste beveiligingsoplossingen onmisbaar. U kunt hiervoor gebruikmaken van camerasystemen, inbraaksystemen, sprinkler en brandveiligheidssystemen en toegangscontrole.

Toegangscontrole en productieproces

Met toegangscontrole identificeert, registreert en verifieert u medewerkers en bezoekers. Hierdoor weet u zeker dat zij alleen in de ruimtes komen die voor hen zijn bedoeld. Ook is het mogelijk om vroegtijdig afwijkingen in het productieproces te signaleren. Door de installatie van camera’s heeft u op één plek overzicht over het complete productieproces.

Hoppenbrouwers weet wat er speelt in de industrie en begrijpt dat u uw productieproces niet zomaar stil kunt leggen. Door te werken volgens de LEAN-methode, realiseren we een strakke planning en kunnen we vaak kosten besparen. Als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief goede beveiliging die voldoet aan de eisen van verzekeraars. Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Brandveiligheid

De continuïteit van processen, de veiligheid van uw werknemers en het behoud van uw installaties zijn voor u erg belangrijk. Hoppenbrouwers ondersteunt u bij het ontwerpen van een totaal brandveiligheidsconcept inclusief vluchtplan en/of beveiligingsplattegrond, het installeren en onderhouden hiervan. Vanzelfsprekend verplaatsen we ons hierbij in uw situatie, bijvoorbeeld door uw besturingskasten optimaal te beschermen tegen brand met behulp van gasblussing.

Benieuwd naar ons werk? Lees meer over de brand- en ontruimingsinstallatie, camerabewaking, inbraakinstallatie en toegangscontrole die onze specialisten realiseerden bij Agristo in Tilburg.