Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde voor gemeente & overheid

Gemeente- en overheidsgebouwen zijn er in veel soorten en maten: van gemeentehuis tot schoolgebouw en zelfs zwembaden. Eén taak delen echter alle beheerders van deze gebouwen. Met behulp van de juiste technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties (W-installaties) bieden ze de gebruikers van het pand een prettig binnenklimaat. U kunt hierbij denken aan klimaat- en luchtbehandelingssystemen, maar ook aan de water- en gasaansluiting en goede sanitaire voorzieningen.

Installateur voor gemeente en overheid

Hoppenbrouwers Techniek werkt regelmatig mee aan de bouw van panden voor gemeenten en de overheid. We hebben bovendien veel ervaring met gemeente- en overheidsaanbestedingen of tenders. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche én in hun vakgebied. Hierdoor bieden we altijd een passende oplossing. U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw W-installaties, maar ook voor uw E-installaties zit u goed bij Hoppenbrouwers. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw technisch gebouwgebonden installaties.

W-installaties voor nu én in de toekomst

Een gemeente- of overheidsgebouw wordt gebouwd voor de lange termijn. Wij kijken daarom tijdens het ontwerp en de bouw al met u vooruit. Door middel van slimme technieken zorgen we ervoor dat de gebruikskosten van uw pand nu en in de toekomst zo laag mogelijk blijven. Ook vertellen we u graag over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Wilt u direct het onderhoud van uw gemeente- of overheidsgebouw goed regelen? Met een meerjarenplan voor het onderhoud van uw installaties heeft u hier geen omkijken meer naar. Bij problemen of storingen kunt u ons bovendien 24 uur per dag bellen.

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op de eerste plek. Wij zijn daarom volledig gecertificeerd door Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008, en BRL 6000).