Beveiliging Beveiliging voor gemeente & overheid

Beveiligingsinstallaties voor gemeente en overheid

Voor gemeente- en overheidsinstellingen is een goede beveiliging van groot belang. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden, van camera- en inbraaksystemen tot brandveiligheid en toegangscontrole.

Oplossing op maat

Hoppenbrouwers denkt graag met je mee over de beveiliging van de gemeente- of overheidsinstelling en biedt een oplossing op maat. Als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf zijn we bekend met de wensen en de behoeften van gemeenten en overheid en houden we hier rekening mee. Vanzelfsprekend stemmen we de beveiligingssystemen op elkaar af. Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar.

Inbraakbeveiliging

Om inbraak te voorkomen, zijn er kwalitatieve inbraaksystemen. Als de detectoren van deze systemen een beweging signaleren, gaat er een alarmsignaal af. Dit signaal wordt doorgestuurd naar de alarmcentrale zodat deze hierop kan reageren.

Toegangscontrole

Door te werken met toegangscontrole, weet je precies wie zich in jouw instelling bevinden. Toegangscontrole biedt bovendien uitkomst wanneer je bepaalde ruimtes slechts op een bepaalde tijd of voor een beperkte groep medewerkers toegankelijk wilt maken.

Meer weten over ons werk? Lees meer over het toegangscontrolesysteem van de gemeente Heerlen dat we onderhouden. Dit systeem werkt op zeven locaties en staat in verbinding met elkaar via een centraal netwerk.

Privacy

Heb je te maken met privacygevoelige informatie en/of wil je jouw gegevens beschermen tegen bijvoorbeeld brand? Hoppenbrouwers kan jou hierbij helpen, bijvoorbeeld door het aansluiten van een gasblusinstallatie in de serverruimte van de instelling.

Brandveiligheid

Bij brand komt de veiligheid van jouw werknemers en bezoekers op de eerste plaats. Wij helpen je om een totaal brandveiligheidsconcept te realiseren en hierbij bijvoorbeeld een sprinkler, vluchtplan of beveiligingsplattegrond op te stellen. Daarnaast ontzorgen we je bij de aanleg van de noodverlichting. Met een onderhoudsovereenkomst bent je verzekerd van een altijd veilige installatie.

Certificeringen

Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen, laten we ons certificeren door externe partijen. Wij zijn door Dekra gecertificeerd voor inbraakbeveiliging en brandmeldinstallaties.