Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor distributie & logistiek

Werktuigbouwkundige installaties voor distributie en logistiek

De distributie en logistiek zijn letterlijk altijd in beweging. Vanzelfsprekend zoek je als eigenaar of beheerder van een distributiecentrum of logistiek centrum dan ook een partner die meebeweegt. Zeker wanneer de werkzaamheden 24 uur per dag doorgaan, is het voor een prettig werkklimaat van groot belang dat de ruimtes voldoende geventileerd worden. De juiste technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties zorgen hiervoor.

Werktuigbouw voor distributie en logistiek

Voor distributiecentra en logistieke centra kunnen onze monteurs de werktuigbouwkundige installaties ontwerpen, installeren en onderhouden. Onze experts hebben verstand van sanitair- en klimaattechniek, maar ook van dakbedekkingssystemen. We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de distributie en logistiek en kunnen hierdoor perfect met je meedenken. Bijvoorbeeld op het gebied van warmtereductie en een goede ventilatie in de hallen. Tot slot voeren we de werkzaamheden snel en met een grote mate van flexibiliteit uit.

Benieuwd naar ons werk? Lees dan over onze werkzaamheden bij het distributiecentrum van Primark, waar we ook duurzame technieken toepasten. Zo plaatsten we waterbesparende zelfsluitende kranen en realiseerden we de zelfsluitende watertoevoer naar sanitaire toestellen.

W-installaties voor nu en de toekomst

Duurzaamheid is bij de bouw van distributie- en logistieke centra een belangrijk aandachtspunt. Je wilt tenslotte dat uw pand klaar is voor de toekomst. Wij kijken tijdens het ontwerp en de bouw al met jou vooruit. Door middel van slimme technieken zorgen we er bovendien voor dat de gebruikskosten van uw pand nu en in de toekomst zo laag mogelijk blijven. Naast de W-installaties kan Hoppenbrouwers ook de E-installaties voor haar rekening nemen.

Onderhoud w-installaties distributie

Wil je direct het onderhoud van jouw distributiecentrum of logistiek centrum goed regelen? Met een meerjarenplan voor het onderhoud van de installaties heb je hier geen omkijken meer naar. Hoppenbrouwers is volledig gecertificeerd door de Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008, en BRL 6000). Bij problemen of storingen kan je ons bovendien 24 uur per dag bellen.