Warmte- en koude opslaginstallaties (WKO) Warmte- en koude opslaginstallaties (WKO)

Duurzame WKO-installatie

Een duurzame warmte- en koudeopslaginstallatie maakt voor het verwarmen en verkoelen van de ruimte gebruik van bodemenergie. Hiermee draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar breng je ook de energiekosten omlaag. Een win-win. Hoppenbrouwers Techniek is een gecertificeerd bodemenergie installateur volgens BRL 6000-21. Zo garanderen wij je een hoge kwaliteit WKO-installatie. 

Hoe werkt een WKO-installatie?

Grondwater dient als energiebuffer. In de zomer gebruikt de WKO-installatie koud grondwater om het gebouw te koelenMaar opgewarmd water wordt ook in de bodem opgeslagen. Dit wordt dan weer gebruikt om de ruimte in de winter te voorzien van een behaaglijke temperatuur.  

Een WKO-installatie is een duurzame oplossing waardoor je ook aanspraak maakt op de Energie-investeringsaftrek. Onze experts vertellen je er graag meer over.  

Onderhoudscontract

Wij ontzien je graag. Dat betekent dat wij periodiek bij je op de stoep staan om de WKO-installatie te controleren. Onderhoud voeren we vervolgens graag voor je uit. Zo verleng je de levensduur van de installatie en voorkom je defecten. Blijkt een storing helaas onvermijdelijk, dan zijn we snel ter plaatseOp deze manier hoef jij geen seconde na te denken over een aangenaam binnenklimaat.  

Profiteer van onze kunde en haal en WKO-installatie van Hoppenbrouwers in huis.  

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Frans van Schutterhoef

Altijd een passende installatie

Wij verdiepen ons in jouw situatie 
Wij adviseren over een oplossing op maat 
Wij leveren de hoogste kwaliteit