Gebouwbeheersysteem Gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersysteem: kostenbesparend, zorgeloos en duurzaam

Zelf de verlichting aan- en uitzetten in een kantoor van 3000 vierkante meter is onbegonnen werk. Net als de verwarming in iedere ruimte van een bedrijfspand handmatig reguleren. Bundel alle technieken in een gebouwbeheersysteem en ga voor gemak. Vanaf één centraal punt beheer jij alles. Hoppenbrouwers Techniek maakt de verbinding.   

Waarom Hoppenbrouwers Techniek? 

  • Ontwerp, installatie en onderhoud onder één dak 
  • Vakmensen met jarenlang opgebouwde expertise 
  • Kwaliteitsoplossingen op maat 

De mogelijkheden

Het licht uit laten gaan nadat de bewegingsmelder niemand meer ziet. Automatisch de temperatuur in ruimtes regelen. Of de stroomvoeding van de printers halen als het alarm wordt ingeschakeld, zodat ze niet onnodig stroom verbruiken. Een gebouwbeheersysteem neemt veel werk uit handen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder stroom verbruikt. Bespaar zo kosten en draag bij aan een beter milieu.  

Compleet gebouwbeheersysteem 

Hoppenbrouwers verbindt de verwarming, airconditioning, ventilatie en luchtbehandeling met elkaar. En we koppelen verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en toegangscontrole aan het gebouwbeheersysteemWe bundelen de technieken niet alleen. Ook ontwerpen, installeren en onderhouden wij de installatie. Zo profiteer jij van een zorgeloos totaalpakket.  

Realiseer besparingen

Naast het met elkaar laten communiceren van jouw technische systemen, kan Hoppenbrouwers ook de complete techniek in het gebouw visualiseren. Zoals een grafiek van de bespaarde energie op een dashboard in de receptie. Krijg zo beter overzicht en maak de systemen beter beheersbaar. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom langs bij Hoppenbrouwers en neem een kijkje naar ons eigen gebouwbeheersysteem.  

Neem een gebouwbeheersysteem op maat en ervaar het gemak. 

Specialist Beheer, Onderhoud & Service Geert Jacobs

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Geert Jacobs - Clusterleider Technisch Beheer