Sprinkler

Sprinkler

Beschikt uw pand over een automatische brandbeveiligingsinstallatie?

U wilt een veilig gebouw voor uw medewerkers en processen. Een sprinklerinstallatie zorgt 24 uur per dag voor veiligheid en continuïteit door het detecteren, controleren en bestrijden van een beginnende brand. Zo kunt u de schade aan uw processen en gebouw beperken en wordt veilig vluchten voor medewerkers mogelijk.

Onderhoud van uw sprinklersysteem

Om er zeker van te zijn dat uw sprinklerinstallatie goed blijft werken en gecertificeerd blijft, bieden wij test- en onderhoudsovereenkomsten aan. Zo zorgt u ervoor dat uw sprinklerinstallatie goed blijft functioneren en dat u de veiligheid van medewerkers en uw gebouw borgt. Ook bij storingen staan wij 24/7 voor u klaar.

Specialist Sprinkler Rob Heijndijk

Contact met de specialist

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Rob Heijndijk - Projectmanager

Sprinklerinstallatie op maat

Met een sprinklerinstallatie kunnen eindklanten, ontwikkelaars en aannemers veilige gebouwen realiseren. Afhankelijk van het gebouw en uw wensen ontwerpen wij een systeem op maat. Ons doel is een brandveilige omgeving te creëren.

Gecertificeerde sprinklersystemen die wij voor u kunnen ontwerpen, installeren en beheren;

Voordelen

Schade beperken
Op maat
Betrouwbaar

Recente projecten

Beveiligingsinstallaties voor DC Michael Lewis Company Europe

Een eerste grote brandbeveiligingsklus voor Hoppenbrouwers Best Hoppenbrouwers Techniek Best kreeg de uitdagende opdracht om voor het nieuwe distributiecentrum van Michael Lewis Company Europe, een wereldwijde distributeur van vliegtuigmaaltijden en...

Rigoureuze verbouwing dialyseafdeling Rijnstate

Dialyseafdeling Rijnstate tijdig klaar door Lean planning en optimale samenwerking In acht maanden tijd is de dialyseafdeling van topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem rigoureus verbouwd. Hoppenbrouwers Techniek was tijdens deze...