NULL

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Een beleefde vorm van bescherming

U wilt uw bedrijf of object beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen, maar tegelijkertijd gastvrij zijn voor uw medewerkers en uw klanten. Toegangscontrole kan in dit geval uitkomst bieden. Steeds meer bedrijven en instellingen maken gebruik van toegangscontrole voor het autoriseren van personen.

Wanneer toegangscontrole?

Toegangscontrole is in veel verschillende situaties toepasbaar. Deze vorm van beveiliging kan bijvoorbeeld worden ingezet:

  • Wanneer u niet alleen uw hele pand, maar ook specifieke ruimtes wilt beveiligen.
  • Wanneer u ervoor wilt zorgen dat uw schoonmaakteam alleen in een bepaald tijdsbestek naar binnen kan.
  • Wanneer u uw pand deels buiten kantoortijden wilt afsluiten en deels beperkt toegankelijk wilt houden.
  • Wanneer u wilt kunnen zien wie op welk moment in een ruimte is geweest.
  • Wanneer u gebruikersrechten voor ruimtes wilt toekennen.

Toegangscontrole technieken

Er zijn veel verschillende technieken voor toegangscontrole. Zo wordt bijvoorbeeld veel gebruikgemaakt van badges en kaartlezers, die bij beveiligde ruimtes worden gemonteerd. Met gebruikersvriendelijke software zijn gebruikers en ruimtes gemakkelijk te beheren. Vaak is het ook mogelijk om geïntegreerde toegangscontrolesystemen te installeren. Deze zijn gekoppeld aan uw gebouwautomatisering zoals uw inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem, werktijdregistratiesysteem of parkeerbeheersysteem.

Altijd een advies op maat

Toegangscontrole is één van de specialismen van Hoppenbrouwers Techniek. Onze experts hebben veel kennis en ervaring en zijn altijd op de hoogte van de innovaties op dit gebied. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en gaan we samen met u op zoek naar een geschikte oplossing in uw situatie. Neem direct contact met ons op.