Toegangscontrole Toegangscontrole

Houd zicht met toegangscontrole

Dag in, dag uit wandelen er medewerkers jouw pand binnen. Net als bezoekers, partners en leveranciers. Weet jij wie waar is geweest? Behoud het overzicht met toegangscontrole. En creëer samen met Hoppenbrouwers Techniek een veilige omgeving voor aanwezigen, werkprocessen en bedrijfsgevoelige informatie.

Toegangscontrole op alle vlakken

Binnen de toegangscontrole zijn de grenzen eindeloos. Zo beveiligen we jouw pand met badges en kaartlezers voor medewerkers en bezoekers. Gebruiken we automatische kentekenplaatherkenning zodat je precies weet wie de parkeergarage inkomt. Houden we strenger toezicht op specifieke ruimtes met bluetooth- en biometrielezers. En koppelen we de toegangscontrole met andere systemen, voor volledige gebouwautomatisering.

Deskundig advies

Deel jouw wensen en onze experts gaan aan de slag. Ons advies is altijd voorzien van de laatste technieken en ontwikkelingen. En omdat jouw behoeften en ruimtes anders zijn dan die van de buren, creëren wij altijd maatwerk. Laat ons meedenken en wij realiseren de beste systemen voor jouw toegangscontrole.

Beveilig medewerkers, bezoekers en bedrijfsgevoelige informatie met toegangscontrole. Hoppenbrouwers staat je hierin bij. Ontdek onze mogelijkheden.

Specialist beveiliging Koen van den Hurk

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging