Toegangscontrole

Toegangscontrole

Is uw toegangscontrole een open deur?

Toegangscontrole en sleutelbeheer is in de huidige tijdsgeest een gevoelig onderwerp. Dag in dag uit lopen medewerkers, bezoekers, samenwerkingspartners en leveranciers in en uit. Wie komt er binnen en in welke specifieke ruimte komt men dan? Is bedrijfsgevoelige informatie veilig opgeborgen? Hoppenbrouwers is als gespecialiseerde partner op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beheersystemen.

Toegangscontrole: voor ons geen drempel

Binnen de toegangscontrole kennen we vele vormen, soorten en maten. Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van badges en kaartlezers, maar ook ANPR-camera’s zorgen door middel van kentekenregistratie voor een lagere drempel van de toegangscontrole. Vrijwel in iedere situatie is toegangscontrole toepasbaar. Vereenvoudigd sleutelbeheer is key wanneer het gaat om gereguleerde toegang binnen het pand of op het terrein. Zo weet u wie waar is geweest, wanneer en hoelang. Dat creëert veiligheid voor u, uw medewerkers en bezoekers en het beschermt de bedrijfsprocessen.

Toegangscontrole is niet alleen interessant om een pand of terrein  te beveiligen. Ook binnen kunt u specifieke ruimtes beveiligen met bijvoorbeeld bluetooth- en biometrielezers. Deze kan gekoppeld worden aan uw gebouwautomatisering zoals uw inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem, werktijdregistratiesysteem of parkeerbeheersysteem voor optimale veiligheid.

Advies op maat

Toegangscontrole is één van de specialismes van Hoppenbrouwers Techniek. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste technieken, nieuwste ontwikkelingen, beheersystemen en innovaties op dit gebied. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en gaan we samen met u op zoek naar een geschikte oplossing in uw situatie. Neem direct contact met ons op.