NULL

Slimme beveiligingssystemen

Slimme beveiligingssystemen

Nog veiliger met nieuwe mogelijkheden

Op het gebied van beveiligingssystemen zijn er steeds meer mogelijkheden. Vanzelfsprekend zorgen deze systemen in de eerste plaats voor een optimale veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Slimme beveiligingssystemen bieden u daarnaast echter nog veel meer opties.

Uitgebreide mogelijkheden

Slimme beveiligingssystemen werken met de nieuwste technieken en innovaties. Zo kunt u bijvoorbeeld de beveiligingsbeelden op uw telefoon bekijken of uw systeem aansluiten op uw gebouwbeheersysteem. Deze technieken kunnen worden toegepast bij nieuwe beveiligingssystemen, maar vaak kunnen we ook uw bestaande systeem aanpassen. Door het systeem aan te sluiten op het netwerk, krijgt u bijvoorbeeld meer inzicht in de installatie.

Videomanagementsysteem

Met behulp van een videomanagementsysteem geeft u specifieke gebruikers toegang tot uw videomanagementsysteem. Dit is raadzaam als u niet wilt dat iedereen zomaar de beelden kan bekijken.

Digitale logboeken

Hoppenbrouwers Techniek beantwoordt graag uw vragen over slimme beveiligingssystemen en kan deze voor u installeren of uw bestaande systeem aanpassen. Binnen ons bedrijf maken we gebruik van digitale logboeken. Hiermee zijn we altijd op de hoogte van de huidige staat van het systeem en kunt u het onderhoud met een gerust hart aan ons overlaten.