Slimme beveiligingssystemen Slimme beveiligingssystemen

Integreer beveiligingsinstallaties voor meer gemak

Met een scherpe toegangscontrole weet je wie, op welk moment en waar in het kantoor is. En met camerabeveiliging ontglipt er niemand aan jouw zicht. Integreer je alle beveiligingsinstallaties met elkaar, het netwerk en andere systemen? Dan komen er nog tal van nieuwe mogelijkheden tevoorschijn. Ontdek ze samen met Hoppenbrouwers Techniek.

Meer efficiëntie

Zie het volledige gebouwbeheer terug in jouw managementsysteem . Of bekijk camerabeelden gewoon op jouw telefoon. Door beveiligingsinstallaties te integreren worden systemen nog slimmer. En dragen op die manier bij aan jouw gebruiksgemak. Want makkelijker kan het altijd. Wij halen er bovendien veel energie uit om steeds weer nieuwe slimme manieren te ontdekken.

Bestaande beveiligingsinstallatie integreren

De technieken passen we niet alleen toe op nieuwe beveiligingsinstallaties. Ook bestaande systemen integreren wij met de nieuwste technologieën. Eén van onze collega’s komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Deel jouw wensen en wij vinden daar een passende beveiligingsoplossing voor.

Schakel Hoppenbrouwers in als jouw betrouwbare partner. Neem contact op.

Specialist beveiliging Koen van den Hurk

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging