Werktuigbouwkunde Werktuigbouwkunde voor zorg & woningbouw

Werktuigbouwkundige installaties voor zorg en woningbouw

De zorg- en woningbouw is volop in ontwikkeling. Er is steeds meer vraag naar woningen die het mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen. De juiste technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties (W-installaties) zijn hierbij onmisbaar. Denk hierbij aan klimaattechniek, die wordt gekoppeld aan gebouwbeheersystemen, en zo automatisch kan worden bediend. Daarnaast worden de gebouwen ook voorzien van de standaard W-installaties zoals water, gas en sanitair.

Werktuigbouw voor zorg- en woningbouw

Hoppenbrouwers Techniek kan de werktuigbouwkundige installaties voor de zorg- en woningbouw ontwerpen, installeren en onderhouden. Wij hebben verstand van sanitair- en klimaattechniek, maar ook van dakbedekkingssystemen.

Benieuwd naar ons werk? We realiseerden in Wijchen de werktuigbouwkundige installaties voor het zorgcomplex De Passerel.

LEAN-methode in zorg- en woningbouw

Voor een goede samenwerking binnen en buiten ons bedrijf, werken we volgens de LEAN-methode. In nauwe samenwerking met de monteurs die het werk uitvoeren, maken we een strakke planning. Zo besparen we tijd én kosten. We zorgen er ook voor dat je altijd een vast aanspreekpunt heeft binnen ons bedrijf. Omdat wij ook elektrotechnische kennis in huis hebben, kan je ons inschakelen als totaalinstallateur voor gebouwgebonden installaties. Zo weet je zeker dat de installaties op elkaar aansluiten.

Certificeringen W-installaties

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, laten we ons certificeren door externe instellingen. Wij zijn volledig gecertificeerd door de Dekra om werktuigbouwkundige installaties te installeren en te onderhouden (ISO 9001-2008 en BRL 6000).

Probleem met de W-installatie?

Voor het onderhoud van jouw installaties kunnen we ook een meerjarenplan opstellen. Op deze manier hoeft je daar niet meer naar om te kijken. Problemen met een installatie? Bij storingen kan je altijd aankloppen bij onze 24-uurs servicedienst.