Elektrotechniek Elektrotechniek voor ziekenhuizen

Elektrotechniek voor ziekenhuizen

Een goede zorg verlenen: daar draait het om binnen ziekenhuizen. Om patiënten perfect te kunnen bedienen, is het belangrijk dat ziekenhuizen beschikken over elektrotechnische installaties, oftewel E-installaties, die perfect werken, betrouwbaar zijn en een optimale continuïteit bieden. En moeten hieraan toch werkzaamheden worden uitgevoerd? Dan mogen patiënten, medewerkers en bezoekers daar geen hinder van ondervinden.

Specialist in ziekenhuizen

Hoppenbrouwers Techniek is specialist in het werken voor ziekenhuizen. We werken hier met vaste teams, met ervaren medewerkers. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de garantie dat onze monteurs weten hoe ze in een ziekenhuis te werk moeten gaan. Onze monteurs hebben kennis van de specifieke installaties die binnen ziekenhuizen worden gebruikt, zoals medische vereffeningen, preferente schakelingen van eindgroepen, verpleegoproepsystemen, isolatiebewaking en medische gassen. We hebben ruime ervaring met het werken in bouwteams, waarbij we al in een vroeg stadium met u kunnen meedenken en adviseren.

Benieuwd naar onze klanten in deze branche? Hoppenbrouwers is huisinstallateur bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Hier verzorgden we onder meer de renovatie van het OK-complex.

Flexibele aanpak

Ziekenhuizen zijn altijd in bedrijf. En het welzijn van de patiënt staat altijd voorop. Een goede afstemming van de werkzaamheden met u is dan ook belangrijk, net zoals flexibiliteit. Wanneer er een spoedgeval tussendoor komt, is het voor ons geen probleem om later terug te komen. Wij voeren de werkzaamheden zo uit dat patiënten, medewerkers en bezoekers hier zo min mogelijk overlast van ondervinden. Ook hebben we te allen tijde een plan van aanpak: we weten wat we doen!

E-installaties volgens de LEAN-methode

Of het nu gaat om het ontwerpen van de E-installaties binnen ziekenhuizen, het installeren hiervan of het onderhoud. Hoppenbrouwers helpt u graag. Binnen ons bedrijf werken we volgens de LEAN-methode. Dit houdt in dat we de mensen die het werk uitvoeren betrekken bij het maken van de planning. Hierdoor werken we efficiënt en besparen we kosten.

Certificeringen werken voor ziekenhuizen

Met Hoppenbrouwers als installateur kunt u rekenen op maatwerk, een hoge kwaliteit en veel kennis van zaken. Wij zijn gecertificeerd door Dekra voor het installeren van elektrotechnische installaties (ISO 9001-2008, VCA** 2008/5.1, BRL en ISO 14001:2004), door Komo Install (BRL 600 regeling) en we zijn Sterkin Erkend elektrotechnisch installateur.