Zonneboilers

Minder gas verbruiken werkt twee grote voordelen in de hand: een lagere rekening én een beter milieu. Bereik het met een zonneboiler. Dit systeem verwarmt jouw woning of bedrijfspand en water met de kracht van de zon.

Neem contact met ons op

 

Duurzaam verwarmen van een pand

Het pand verwarmt zodra zonnestralen op het dak schijnen. Nemen wolken de overhand? Dan schakelt de zonneboiler voor wat extra power over op de verwarmingsketel of warmtepomp. Een zonneboiler in het pand en zonnecollectoren op het dak: meer is er niet nodig om duurzaam te verwarmen. Wij koppelen het systeem met een solarleiding en verbinden het aan de verwarmingsketel of warmtepomp.

 

Advies

We helpen je met deskundig advies tot vakkundige installatie.

Besparen

Naast het besparen van energieverbruik bespaar je ook op de energiekosten.

Betrouwbare partner

Jaren ervaring met installatie, brengen wij een hoop kennis en ervaring mee.

Duurzaam verwarmen

Samen met subsidie

De overheid beloont een duurzame keuze in de vorm van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De hoogte van het bedrag dat je ontvangt is afhankelijk van het systeem dat je plaatst. Je moet de subsidie uiterlijk zes maanden na het ondertekenen van de offerte aanvragen. Vraag ons gerust om advies. Onze deskundigen staan voor je klaar. Duurzaam verwarmen met een zonneboiler kan met twee soorten zonnecollectoren. Dit kan met een vlakke plaatcollector, een robuust systeem en is goedkoop in de aanschaf. Of kies voor de vacuümbuiscollector. Deze variant is weliswaar wat duurder, maar heeft wel een hoger rendement.

Neem contact met ons op

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.
We denken graag met je mee.

 

Stel je vraag

Contact met specialist

Ons team staat voor je klaar.

Ontvang onze nieuwsbrief